— MuroTRON

LA VEU SECRETA DELS OCELLS A LA NAU IVANOW

:: FEMESCENA NEWSLETTER::

–>


Nou dones en escena dirigides per una altra dona. Nou històries personals per recuperar la història col·lectiva. La veu secreta dels ocells, és un espectacle sobre la memòria històrica a partir de l’individu, dels seus sentiments, les seves lluites internes, les seves pèrdues, allò que l’ha ferit i les ferides que ha provocat. El punt de partida, la presó de les Corts als anys 1939-1955 creada durant la República com a Correccional General de Dones, un edifici on avui s’alça un gran centre comercial, paradigma potser d’una altra mena de presó. El punt d’arribada, el diàleg entre dones de diferents cultures, orígens i temps històrics.
Dones que deixen rere seu una fragància que ens evoca diferents llocs i cultures, d’aquests i d’altres temps. Tancades. Ungles sangonoses de tant gratar les parets d’una habitació on ja no recorda quant de temps fa que hi és; una miliciana traïda i traïdora; unes claus que cremen en mans d’algú que no sap on agafar-se; un mirall i una nina gran; arrels profundes; una mare innocent; una dona que no es troba; un secret ambigu i fosc; una reina africana que ho ha perdut tot menys la dignitat; i una història que manca, la de la cel·la buida.

AUTORA I DIRECTORA: Cristina Castrillo
ACTRIUS: Silvia Albert, Virginia Ruth Cerqua, Karmen López Franco, Chechu García, Montserrat Iranzo, Imma Manresa, Esther Pallejà Lozano, Lucila Teste, Carolina Torres Topaga
PRODUCCIÓ: FEMESCENA (Montserrat Iranzo, Esther Pallejà i Lucila Teste)
PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Mariela Heredia, Anna Bohigas
PRODUCCIÓ EXECUTIVA SUÏSSA: Bruna Gusberti
VESTUARI: Eugenia Gusmerini
SASTRERIA: Montserrat Cussó
FOTOGRAFIA: Eugenia Gusmerini
VÍDEO: Ricardo Salas
REGIDORIA I ASSISTÈNCIA TÈCNICA: Silvia Albert
DISSENY DE LLUMS: Ganecha Gil Gracia
DISSENY GRÀFIC: Silvia Genta
CO-PRODUÏT PER: «Temporada Alta 2010» – Festival de Tardor de Catalunya
AMB EL SUPORT DE: Teatro delle Radici, Lugano (Suïssa), Projecte Vaca, Barcelona (Espanya) , Ministerio de Cultura de Espanya, CCDF Bonnemaison, Institut Ramon Llull, Dansalut, Dicastero Giovani ed Eventi, Lugano, Dicastero Attività Culturali, Lugano.

Info & Tickets:

NAU IVANOW

Informació i reserves: 93 178 49 33

Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla

+ TRAILER | VIMEO

+ TV3 | Nou dones al Temporada Alta

+ INFO | FEMESCENA BLOG