— MuroTRON

Laboratori d’arts en viu i tecnologia: Bestuari, L’Estruch

Bestuari es el primer taller d’investigacio, desenvolupament i innovacio en disseny de roba i complements interactius per a espectacles que s organitza a l Estat espanyol.
S’adreca a professionals, creadors i investigadors de les arts en viu, dels nous mitjans i del disseny textil: programadors, dissenyadors de roba, investigadors de materials, ballarins/es, actors i actrius…

Comptara amb la participacio d’Anat ben David del grup Chicks On Speed (actualment en residencia a NauEstruch), del dissenyador de moda Joan Fabregas (el primer creador que ha presentat una col.leccio de roba interactiva a la passarel.la Cibeles de Madrid) i dels centres de formacio ESDi i Escola Illa de Sabadell, especialment destacats pel que fa als seus departaments de disseny de robaa i d’investigacio en el textil.

El taller comptara amb l’assesorament dels especialistes en disseny i nous mitjans Marina Castan, Ivan Merino, Gerald Kogler i Santi Vilanova.

Bestuari admet la possibilitat als participants de residir a L’Estruch durant el taller (apartaments amb tots els serveis).

Per inscripcions contactar amb Patchworks:

bestuari@ptchwrks.com

LiNks:

http://www.lestruch.cat

http://www.ptchwrks.com

Preu: 50 euros