— MuroTRON

Expo+Festa: 28 & 29 Sept. Fabra i Coats

DIVENDRES 28 Sept.

Expo: “Això no és una exposició d’art, tampoc”

“Això no és una exposició d’art, tampoc”, reflexiona sobre la vigència de la performance com a expressió artística, amb propostes multidisciplinars que no estan pensades per a ser emmagatzemades en acabar l’exposició.

El seu objectiu és presentar les obres de diversos artistes a través de les narratives i les estratègies de visibilitat que ha triat cadascun d’ells, on el què és més important que el com. Hi trobareu les obres “Guyana”, d’Antonio Gagliano, “Dibujos para un despacho de abogados laboralistas”, d’Antonio Ortega, “Un roman parlé (titre de travail)”, de Benjamin Seror, “Telemistica” i “Discourse News”, de Christian Jankowski, “Playing the piano”, de Fabienne Audeoud, “Madera Curvada”, de Gabriel Pericás, “L’ensinistrament”, de Joan Morey, “Untitled (Vulture in the Studio)”, de João Onofre, “65”, de Laia Estruch, “Blue Moon”, de Ryan Rivadeneyra i “Tienes fe en que hay paredes, hay suelo”, de Tamara Kuselman.

La “no exposició” es complementarà amb el passi de quatre pel·lícules de temàtica relacionada amb la mostra: “The Ballad of Genesis and Lady Jaye”, que parla de la transformació física d’un matrimoni per tal que els seus membres esdevinguin indistingibles, “The Five Obstructions”, documental en què Lars von Trier retrata el procés de refilmació d’una pel·lícula amb 5 obstacles, “A Big Wrench”, on Chris Burden analitza els motius pels quals va comprar un camió i els problemes que li va provocar, i “The Eternal Frame”, que documenta la reconstrucció i reescenificació de l’assassinat de Kennedy.

Inauguració: 28.09.2012 / 19 h.

Performances:

19h: Fabienne Audeoud / 20h: Joan Morey / 21 h: Benjamin Seror

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

DISSABTE 29 Sept.

El dissabte 29 de setembre s’inaugura la fàbrica de creació Fabra i Coats, amb un programa festiu i creatiu, un veritable happening amb propostes artístiques de totes les disciplines que envairà les quatre plantes de la fàbrica durant més de vuit hores. Des de les 18:00 h i fins a les 3:00 h convergiran creadors de diferents disciplines, que s’apropiaran del recinte per generar un espai d’intercanvi social i cultural. Concerts, propostes escèniques i de spoken word, projeccions i directes audiovisuals, experimentació sonora, performances, sessions de DJ i VJ, instal·lacions, pintures murals i accions participatives es desenvoluparan alhora en els diversos espais, pels quals el públic podrà transitar lliurement, tot construint el seu itinerari i la seva particular experiència.

Bibbe Hansen serà la convidada especial de la inauguració. Referent de la vida cultural de Nova York, Bibbe Hansen (1953) és filla de l’artista Fluxus Al Hansen i de l’actriu Audrey Hansen i mare del cantant Beck i té un recorregut vital molt intens. Participà en diversos films amb directors com Andy Warhol i Jonas Mekas. Formà un grup amb la filla de Jack Kerouac i passà per una etapa de delinqüència juvenil que inspiraria a Warhol el film Prison. Hansen, que es va criar en l’entorn de la Factory de Warhol a Nova York, proposarà a la Fabra i Coats una acció inspirada en statements de diversos autors i, d’aquesta manera, passarà simbòlicament el relleu a aquesta nova factoria creativa.

Els artistes participants a la inauguració són:

Bibbe Hansen, Evripidis and His Tragedies, Arbol, Territorio Comanche, Lydia Lunch + Cypress Grove + Elise Passavant, Crapulesque, Meneo, Feral is Kinky, Observer, DJ Wealth, Antigua i Barbuda, Joan Morey, Carmelo Salazar, Rai Escalé, Fran Meana, Enrique Muda, Socatoba, Borja Alexandre, Queralt Antú, Angie Bonino, Xavier Gavin, Xavi Hurtado, Colectivo Le Virage, Francesca Llopis, Gerard Ortín, Esther Planas, Jesús Ramos, Mapi Rivera, Avelino Sala, Toni Serra*)Abu Ali, Ricardo Trigo, Ruben Verdu, Alejandro Vidal, Nico Baixas, Guillermo Hernaiz – DJ Dr. Love, DJ C.C Crack aka Samantha Gibson, Logical Disorder + Daniel Pérez, Fito Conesa VJ, Lolo + Sosaku, Jaume Ferrete, Ania Nowak, L’Eix, Bèstia Ferida, Riot Über Alles, Joan Martí Ortega, Jorge Rodríguez-Gerada, Zosen + Mina Hamada, La Central del Circ, Marçal Font + Dani Orvizm Miguel Noguera, Cristina Blanco, Jordi Oriol, Ajo + Judit Farrés, Pere Faura, Diana Junyent Torres , Carles Congost, Jose Begega aka Astroboi, Maria Cosmes, Jordi Ferreiro, L’Automàtica, Mariokissme, Post Op + D-sex3, Rita Rodriguez, Luis Jaume, Nuria Legarda, Ilia Mayer, Xavi Muñoz, Les Salonnières, R. Marcos Mota, Iglor, Insectotròpics, L’Ull Cec, Konic THTR, Chuso Ordi, Taller de Ideas, Lefreak, Nyamnyam & Sweet 180º

FESTA INAUGURACIÓ FÀBRICA DE CREACIÓ FABRA I COATS from propost.org on Vimeo.

HORARIS

PLANTA 0

18:30 h Acció inaugural   Convidada especial: Bibbe Hansen

Escenari principal
Programa de concerts
19:30 h Evripidis and His Tragedies
20:30 h Árbol
21:30 h Territorio Comanche
22:30 h Lydia Lunch + Cypress Grove + Elise Passavant
23:30 h Crapulesque
00:30 h Meneo
01:30 h Feral
Continuïtat
DJ Wealth
Visuals: OBserver

Instal·lacions : Exterior: Antigua i Barbuda.  Interior: Carmelo Salazar

Espai Gastronòmic : Nyamnyam (salat), Sweet 180º (dolç)

PLANTA 1  Zona Picadely: Instal·lacions de petit format

Rai Escalé, Fran Meana, Enrique Muda, Socatoba

Videolounge
Programa de vídeo (inici programa complet a les 18:00 h, 21.30 h i 00:30 h)
Borja Alexandre, Queralt Antú, Angie Bonino, Xavi Gavin, Xavi Hurtado, Colectivo Levirage, Francesca Llopis, Gerard Ortín, Esther Planas, Jesus Ramos, Mapi Rivera, Avelino Sala, Toni Serra*) Abu Ali, Ricardo Trigo, Ruben Verdu, Alejandro Vidal

Directe audiovisual : 00:10 h Nico Baixas

Espai Videolounge : Lefreak

PLANTA 2: Dancefloor Sessions de DJ i VJ

20:00 h Guillermo Herrnaiz – DJ Dr. Love
Visuals: Fito Conesa
22:00 h DJ C.C. Crack aka Samantha Gibson
Visuals: Fito Conesa
00:00 h Logical Disorder + Daniel Pérez

Càpsula sonora: Concerts experimentals en petit format
19:00 h Lolo + Sosaku (a l’espai central)
20:00 h Jaume Ferrete + Gerard Ortín + R.Marcos Mota + Ania Nowak
21:30 h L’Eix
23:00 h Bèstia Ferida

PLANTA 3: Espai escènic Actuacions i peces escèniques
19:00 h Marçal Font + Dani Orviz
20:00 h Miguel Noguera
21:00 h Cristina Blanco
22:00 h Jordi Oriol
23:00 h Ajo + Judit Farrés
00:00 h Pere Faura
01:00 h Diana Junyent Torres

Sala
Instal·lació: Carles Congost

ALTRES ESPAIS: Accions deslocalitzades de contacte i interacció directa
Jose Begega aka Astroboi (20:30 h, 22:00 h, 23:30 h)
Maria Cosmes, Jordi Ferreiro, L’Automàtica, Mariokissme, Post Op + D-sex3, Rita Rodríguez

Murals: Joan Martí Ortega, Jorge Rodríguez-Gerada, Riot Über Alles, Zosen + Mina Hamada

Càpsules de circ
18:30 h Planta 0 Psirc
21:30 h Planta 1 Jorge Albuerne, Jerermías Faganel, Sergio González
18: 45 h, 19:45 h Planta 2 Cia. Circo Herencia

Plotters: Luis Jaume, Nuria Legarda, Ilia Mayer, Xavi Muñoz

Intervenció WC : Joan Morey

Hosting: Les Salonnières, R. Marcos Mota