— MuroTRON

Let’s Play? Olot, 25 i 26 oct.

Després de tres anys de feina i energia, ens fa moltísssssima il.lusió presentar Let’s Play? al Teatre Principal d’Olot el 25 i 26 d’octubre de 2012.

Una innovadora instal•lació interactiva de Thaïs Botinas tanteja els límits del nostre comportament: un joc que porta a la diversió, a la confusió i a la reflexió.

“Imagina que acabes de néixer en un món desconegut i no en coneixes ni els codis ni les normes. Què faries? Com actuaries? Inspirada en la seva experiència com a mare i les reflexions al voltant del límits sobre què pot fer un nen i què no, Thaïs Botinas presenta el seu primer projecte personal després d’haver treballat amb Peter Greenaway, Stephen Taylor, Allan Kaprow i Teatro de los Sentidos. Fruit d’una investigació artística de més de dos anys, Let’s Play?, torna a néixer sense manual d’instruccions no és un espectacle convencional: és una proposta interactiva on el públic és el protagonista i les seves decisions construeixen la història.Cada persona (que no espectador) passa (una per una) per un recorregut establert que dura uns trenta minuts i on cadascú  viurà el seu propi viatge. Naixem lliures o domesticats? Per què de grans no fem el que realment volem? Un viatge ple d’imatges i sensacions: Jugues? “

Let’s Play? en 1 minut (català) from Thais Botinas on Vimeo.

+ INFO:

Thaïs Botinas http://www.thaisbotinas.com/letsplay
Teatre d’Olot el 25 i 26 d’octubre
http://teatreprincipal.olot.cat/47/6/lap/lets-play-tornar-a-neixer-sense-manual-dinstruccions/