— MuroTRON

Fenòmens Festival del 16 al 19 de novembre a Barcelona

fenomensimatge

El proper dimecres 16 de novembre a Barcelona comença Fenòmens, experiències entorn del cos. Fins dissabte 19 de novembre, Fenòmens obre una nova finestra expositiva per a mostrar creacions híbrides i inclassificables, enguany dividides en 4 eixos: cos i pantalla, cos i tecnologies, cos i espai, cos i música. L’edició 2016 té lloc a cinc espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona: Fundació Tàpies, Hangar, La Caldera, Cinemes Girona i Espai Erre.

Fenòmens Festival s’atreveix a exhibir treballs d’artistes radicals en el seu gènere, de la dansa a la performance, de la instal·lació a la música, del cinema a l’esdeveniment participatiu. 4 dies intensos de creacions nacionals i internacionals que parteixen del cos com a eina per a oferir a l’espectador experiències inusuals i adverses.

Fenòmens Festival va començar la seva trajectòria l’any passat, amb un fort contingut artístic i una òptima resposta del públic que va omplir les sales. Aquest any, en la seva segona edició, compta amb 32 artistes, una selecció que prové de 3 comissaris externs, de Québec (Festival du nouveau cinéma de Montréal), Mèxic (Agite y Sirva) i Espanya (AADK Spain), i una convocatòria pública per la qual es van rebre unes 200 propostes.

Dins d’aquestes seleccions, s’inclou Collectif (La)Horde, Cie LaRoque/Helene Weinzierl, Kotomi Nishiwaki, Rodrigo Cuevas, Modgeist, Arnaud Courcelle, Balago, Gaëtan Rusquet, Vânia Rovisco, Teresa Navarrete, Miguel Marín, Drama!, Erre que erre, Radicalismo Abstracto, Daniel Gwirtzman, Anders Bigum, Troels Primdahl, Alta Realitat, Isa·bel, Dj Erre, a més de 13 obres audiovisuals entre curtmetratges i vídeodansa.

Paral·lelament, del 14 al 18 de novembre la companyia (La)Horde – trio francès que treballa la dansa post-Internet i que es belluga entre el Théâtre de la Ville de París, el Centre Pompidou i la Biennale de Lyon, donarà un workshop gratuït per a professionals i non a La Caldera.

Les entrades online valen 6 i 12 euros, l’abonament full-pass de 4 dies només 35 euros a través de la pàgina web del festival. Les entrades es poden també adquirir a les taquilles dels diversos espais el mateix dia.

fenomens

Més informació: http://www.fenomens.net