— MuroTRON

Bianyal 2017

Els dies 14 i 15 d’octubre tindrà lloc la Bianyal 2017, un itinerari cultural, organitzat per l’Ajuntament de la Vall de Bianya i l’Associació Binari, que focalitza el seu interès en una sèrie d’intervencions artístiques efímeres dutes a terme en espais d’interès patrimonial de la Vall de Bianya. Amb aquest punt de partida, es realitza un recorregut que ofereix una oportunitat de posar en valor elements d’elevat interès històric, arquitectònic i natural d’una part significativa d’aquest municipi. Es tracta, doncs, d’una iniciativa que afegeix a una tradicional ruta guiada patrimonial la possibilitat única d’acompanyar-ho amb instal·lacions artístiques. Un singular punt de trobada entre modernitat i patrimoni en un entorn privilegiat, pensat per a tots els públics. En aquesta quarta edició de la Bianyal, es visitaran les esglésies romàniques de Sant Martí del Clot i de Sant Pere Despuig, la vall de la riera de Santa Llúcia, el Molí d’en Solà i la roureda de la Torre.

El preu de l’itinerari és de 10€ i les inscripcions es poden fer per correu electrònic a l’adreça administracio@valldebianya.cat, per telèfon al número 972290933 i, personalment, a les oficines municipals de l’Ajuntament de la Vall de Bianya. Les places són limitades i les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció. El pagament es durà a terme en el mateix moment de començar la visita. Totes les visites són guiades i compten amb explicacions sobre l’entorn i les pròpies instal·lacions artístiques. Només es pot accedir a l’itinerari prèvia inscripció. La durada prevista per a cada sessió és de dues hores i mitja o tres. El desplaçament es fa amb un mini bus excepte alguns petits trams a peu. El punt de trobada és a la casa de colònies la Coromina i els horaris dels itineraris són: dissabte, dia 14 d’octubre, a les 10’30 h i a les 16 h. Diumenge, dia 15 d’octubre, a les 10’30 h.

Els artistes que duran a terme intervencions seran: Rafel G Bianchi, Tom Carr, Anna Dot, Marc Larré, Èlia Llach, Pere Noguera i Ariadna Raventós. 

Com a complement de la Bianyal, el dissabte14 de setembre, a les 20 h, hi haurà un concert de Mazoni a l’església de Santa Margarida de Bianya (entrada gatuïta).

Per a més informació de l’edició d’enguany: AQUÍ.

Si voleu saber com va ser l’anterior edició cliqueu AQUí o feu un cop d’ull a aquest vídeo-resum.