— MuroTRON

Projecte 92, Las Huecas a Can Felipa, 1 i 2 de desembre

1 i 2.12.2017 > 20 h

Can Felipa, Pallars, 277, Barcelona

En quina mesura l’’efemèride Olímpica de la ciutat de Barcelona té relació amb els projectes de futur i els discursos que, de petites – en ple boom de la societat del benestar- significaven les nostres vides? Quines relacions possibles hi ha entre el cos d’una nena nascuda l’any 92 i la instrumentalització de tota una ciutat? Quin aparell discursiu es posava en marxa a inicis dels 90 per part de les grans potències mundials i què hi té a veure COBI en tot això? Treballant a partir de la rememoració i buscant interseccions entre l’experiència pròpia, la ficció i el document, Projecte 92 és, possiblement, un espectacle sobre el desencís i el dolor d’una dècada que, no sense certa perversió, pretenia ser la més feliç possible. Projecte sorgit de Croquis_bcn 2016.

Col·lectiva LasHuecas són Esmeralda Colette, Júlia Barbany, Andrea Pellejero, Núria Pérez, Sofia Ana Martori, Úrsula Comendador i Oriol Corral.Actants: Esmeralda Colette, Andrea Pellejero, Júlia Barbany. Espai sonor: Sofia Ana Martori. Disseny de llums i tècnica: Sofia Martori i Marta Amor.Dramatúrgia i direcció: Núria Pérez. Disseny d’espai escènic i vestuari: Oriol Corral. Multimèdia: Úrsula Comendador. Projeccions: Marta Navarro. Disseny i confecció de màscares: Halley Productions. Il·lustració i disseny gràfic: Júlia Barbany. Fotografia: Roc Pont.

Més info: http://www.cccanfelipa.cat/arts-esceniques/866-projecte-92-col-lectiva-las-huecas/| Instagram de Las Huecas