— MuroTRON

Lliçó d’Economia

DIMARTS 17 DE JULIOL DE 18’30H A 24H AL JARDÍ DELS DRETS HUMANS (al costat del Graner, c/Jane Addams 14)

De Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, Los Torreznos i Societat Doctor Alonso

Una festa escènica oberta i participativa de pràcticament 6 hores de durada que es pot visitar l’estona que vulguem i quan vulguem des de les 18’30h a les 24h als Jardins dels Drets Humans (al costat del Graner).

Tres parelles artístiques amb una trajectòria consolidada i que treballen en el context de la creació pròpia s’han ajuntat per preparar una peça específica per al cicle i per al barri on parlen del valor, de compartir, del joc i la celebració. Com en una fira amb diferents casetes i accions, gaudirem de música, performance, menjar, beure i celebrarem que estem junts per posar atenció en el valor de les coses. L’atenció pot ser un ball i per ballar cal anar ben calçat!

“Nos reunimos a celebrar que nos reunimos. Todo movimiento supone un desgaste. El coste es al gasto, como el gesto es al resto. El resto es lo que queda y cada vez queda menos y eso nos da risa.”

Amb la col·laboració de Marc Sempere Moya (Compartir dóna gustet), Asociación Generación Guineocatalana Virgen de Bisila, Los Revolución, Barcelona Activa, Suelas Asencio Aznar i altres amics i amigues del barri.

Entrada gratuïta fins omplir aforament, no cal reserva, la festa escènica comença a les 19h i acaba a les 24h hi pots venir quan vulguis i quedar-t’hi l’estona que vulguis.

Recull un tiquet amb sorpresa a la Sala Pepita Casanellas, la Casa del Rellotge i la Biblioteca Francesc Candel des del dia 10 al 16 de juliol en els seus horaris d’obertura i descobreix de què amaga el mateix dia 17.