— MuroTRON

Self Unfinished

25 de noviembre a las 20h en La Mutant (Valencia)

Self Unfinished (Autoinacabat) porta a l’audiència a un viatge de metamorfosi. En este sol, creat el 1998, Xavier Le Roy es transforma en una criatura híbrida extraordinària, part màquina, part alien, part humana. Utilitzant tot tipus d’aparells físics, el coreògraf francès crea un món d’il·lusió que és inquietant perquè és, al mateix temps, asfixiant.

Desplaçant-se cap per avall, el cos del ballarí es transforma en temps real en una sèrie d’aberracions morfològiques al·lucinògenes que representen imatges d’un cos que es reconfigura segons lleis desconegudes i un ritme inquietant i inhumà. Una exploració del moviment a través de la metamorfosi cap a diverses possibilitats, acaparant constantment l’atenció.

Projecte en col.laboració amb La Fundación Per Amor a L’Art i Bombas Gens.

>Más info