— MuroTRON

Projecte 92

Las Huecas

2 de diciembre a las 19h en el Teatre Kaddish

En quina mesura l’efemèride Olímpica de la ciutat de Barcelona té relació amb els projectes de futur i els discursos que, de petites – en ple boom de la societat del benestar- significaven les nostres vides? Quines relacions possibles hi ha entre el cos d’una nena nascuda l’any 92 i la instrumentalització de tota una ciutat? Quin aparell discursiu es posava en marxa a inicis dels 90 per part de les grans potències mundials i què hi té a veure COBI en tot això? Treballant a partir de la rememoració i buscant interseccions entre l’experiència pròpia, la ficció i el document, Projecte 92 és, possiblement, un espectacle sobre el desencís i el dolor d’una dècada que, no sense certa perversió, pretenia ser la més feliç possible.

Projecte sorgit de Croquis_bcn 2016.

>Aquí el artículo de Rubén Ramos sobre su paso por el Antic Teatre Barcelona

>+info