— MuroTRON

IT’S ALL ABOUT THE HAIRSTYLE. El cas de la Marina Prados a La Gleva

Del 24 d’abril al 5 de maig a La Gleva, de dimecres a dissabte a les 20:30, diumenges a les 19h.

Graffitis de tot tipus cobreixen els carrers de Barcelona. Qui els ha fet? No ho sap ningú.
Aquestes pintures estan per tot arreu. Són art. Però un tipus d’art que ha travessat línies sagrades i és considerat un acte vandàlic.

El matí del 23 d’abril del 2018, Barcelona es va aixecar amb una pintada a la Plaça de la Virreina, Gràcia. Un grafiti on apareix Puigdemont, Merkel i Rajoy. La Marina Prados passa una nit a comissaria com a pressumpte culpable. Per falta d’evidències la deixen lliure fins a nou avís.

Un any després, la Marina s’enfronta a un judici per una qüestió artística. Ella nega rotundament haver fet aquest grafiti; “Aquest graffiti no l’he pintat jo, això no és i no ha estat mai real. I, de fet, si l’hagués fet jo n’estaria satisfeta, no m’amagaria”. Alguns estan molt orgullosos d’ella, altres fan burles de la seva imatge. Però qui té una evidència més forta? Ningú. És rellevant, per a la societat, tenir evidències? Té límits d’expressió l’art?

Més informació: https://www.laglevateatre.com/copia-de-esdeveniment-it-s-all-abou