— MuroTRON

El resistente y delicado hilo musical 

d’Amalia Fernández

27 de octubre en Teatre  L’Artesà

És resistent perquè aguanta fred, calor, set, dejunis perllongats, dinars i sopars d’empresa, èxits, fracassos, operacions a cor obert, pluja de meteorits, 1.500 kg de pes, amors apassionats, parts de bessons, pujades i baixades a altes muntanyes a bon ritme i sense bastons, tempestes tropicals, solitud, suaus brises, espai, temps infinit…

És delicat perquè si passes el dit pel seu damunt amb els ulls tancats no saps si és real o t’ho estàs imaginant.

És fil perquè puguem tornar a casa sense perdre’ns, sans i estalvis.

És musical perquè tots els fenòmens poden arribar a ser percebuts com una forma de música. No és que qualsevol pugui sentir així, però només que hi hagi algú que ho faci, ja n’hi ha prou.

El resistente y delicado hilo musical és una partitura coreogràfica, amb elements teatrals, corals, performatius i poètics.

Cinc intèrprets en escena sostenen l’acció, que està basada en la continuïtat, en el flux i en les transformacions que se’n deriven, tal com funciona la natura.

Atecnològica, artesanal, matemàtica, popular i surrealista, El resistente y delicado hilo musical es manifesta com a fet teatral finit, però alhora, apunta a l’eternitat: a tots els fils que eternament estan sent traçats, tibats, nuats, ignorats, desembolicats, tallats i units, dins i fora nostre.

>>>>>>>>> Descobreix aquí la Programació Expandida <<<<<<<<<<

>Más info