— MuroTRON

El Agitador Vórtex

27 de enero en el Teatre Principal de Girona

– El Vórtex Mixer és una pel·lícula en directe, però és una producció cinematogràfica “feta a mà”.
– Realment? De què es tracta?
– Bé, és un thriller de comèdia musical de ciència ficció amb tocs de terror i acció i amb karaoke romàntic i arts marcials, amb vestits regionals, en què la noia lluita contra el mal.
– Oh! En aquest cas hi vaig ara mateix!

Más informacion y entradas: https://www.girona.cat/teatremunicipal/cat/programacio_fitxa.php?id=3119

Des del 2003 Cris Blanco fa els seus propis projectes escènics i treballa amb d’altres en el camp de la performance, música, teatre i cinema. La barreja de gèneres escènics, els trucs a la vista, canviar el significat de signes i objectes, la ciència i la ficció són elements clau de la seva obra.

Entre les seves produccions escèniques destaquen Amaia Urra, que inclou la performance The Set Up i el curtmetratge Cinthy Tuloh, la pel·lícula en directe El Agitador Vórtex (2014) i Bad Translation (2016) creats amb la col·laboració d’Óscar Bueno, Javier Cruz, Cris Celada, Amaranta Velarde i Ayara Hernández. El seu treball s’ha presentat a nombrosos festivals i com a intèrpret ha treballat amb Xavier Leroy, Cuqui Jerez, Juan Domínguez, Luis Úrculo, i com a actriu en pel·lícules amb Roser Aguilar i Iciar Bollaín entre d’altres. També actua com a consultora d’obres d’altres artistes, és professora al CDS Institut del Teatre Barcelona i ha impartit tallers a Elisava, CA2M, Hangar i la Universidad Nacional de las Artes de Buenos Aires i la Universitat Pacifico de Lima, entre d’altres.