— MuroTRON

dit dit

 

CondeGalí

6 y 7 de marzo en el Mercat de les Flors

Edat recomanada entre els 6 i els 11 anys

Espectacle inclòs dins la Quinzena metropolitana de dansa

Per mitjà de les paraules, la dansa i l’espai, aquesta proposta de Jaime Conde-Salazar i Aimar Pérez Galí vol oferir un entorn segur en el qual nens i nenes d’entre 6 i 11 anys puguin compartir un temps i un espai d’exploració tàctil. dit dit neix de les recerques que aquests creadors han desenvolupat durant els quatre últims anys al voltant del tacte i la pell. A partir d’un espectacle i d’un taller a continuació, es desplegaran petites accions adaptades a tothom per practicar i descobrir formes de relació directa amb el món i amb els altres a través de la pell.

Ballarí, coreògraf, pedagog, investigador i escriptor, Aimar Pérez Galí entén la dansa com una eina de transformació crítica. Ha col·laborat amb creadors com ara Cuqui Jerez, Xavier Le Roy, Nicole Beutler, David Zambrano i Silvia Sant Funk, entre d’altres, és el director artístic d’Espacio Práctico i forma part de l’equip docent del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Jaime Conde-Salazar és llicenciat en Història de l’Art i màster en Performance Studies (2002, Universitat de Nova York). Crític de dansa a revistes com ara Por la Danza (Madrid), SuzyQ (Madrid), Ballet/Tanz (Berlín), Mouvement (París), Hystrio (Roma) i Obscena (Lisboa). El 2015 va publicar el llibre La danza del futuro (Graner / Mercat de les Flors). Com a dramaturg ha acompanyat processos de creació de Ben Benauisse, I-Chen Zuffellato, Antonio Tagliarini, Societat Doctor Alonso, Claudia Faci, Aitana Cordero, Elena Córdoba, La Ribot, Bárbara Sánchez i Aimar Pérez Galí, entre d’altres.

Ambdós creadors han posat en marxa la iniciativa d’expansió artística CondeGalí B. L., a través de la qual duen a terme diversos projectes de recerca i creació artística.

Direcció Jaime Conde-Salazar i Aimar Pérez Galí / Interpretació Daniel Méndez i Xavier Manubens / Dramatúrgia Jaime Conde-Salazar i Aimar Pérez Galí / So Óscar Villegas / Text i veu Aimar Pérez Galí / Producció executiva Isabel Bassas
Producció CondeGalí B. L. / Amb el suport A Tempo – Fundació Ciutat Invisible i L’animal a l’esquena