IV Jornades de suport a la creació #sucret2014

Diumenge a partir de les 11:00 intervindré a les Jornades #Sucret2014 al Centre d’Art Torre Muntadas del Prat de Llobregat.

sucret2014

El #Sucret2014 comença el divendres 14 i acaba el diumenge. Hi intervindran també Blai Mesa, Lúa Coderch, Joan Tomàs i Rosa Lleó.

Les jornades estan íntimament relacionades amb Starter de projectes, un procés de treball col·lectiu impulsat per /UNZIP i conduït per Julieta Dentone en el que al llarg del 2014 un grup de creadores i creadors emergents del Prat desenvolupen projectes que es presentaran al 2015 en dues exposicions a la Sala d’Art Josep Bages a Torre Muntadas.

Als convidats ens han proposat fer una xerrada a partir dels temes que tracten els projectes en procés d’aquests creadors del Prat. En el meu cas, els creadors que m’acompanyaran seran Inma Quesada, David Faure López i Blai Goga. El programa de la jornada de diumenge proposa el títol d’Íntim o personal i ho explica així: un dels motors que impulsen molts projectes artístics és la necessitat de treballar, reflexionar i compartir mirades, experiències, identitats o mons molt personals. Partint d’aquest enunciat i del que conec dels projectes en curs d’aquests tres creadors, m’agradaria parlar de l’opció de subratllar el procés creatiu pel damunt del resultat i també de creació, participació i identitats col·lectives. Intentaré que no només el contingut sinó també el format de la intervenció sigui mínimament coherent amb els temes a tractar.

Esta entrada fue publicada en Todo lo demás. Guarda el enlace permanente.