Classe de tècniques corporals d’organització i defensa col·lectiva a manifestacions.

classesderecuperacio1_WEB

CAT.-

Des de FFF hem convidat a l’NCRlab a repetir el taller que ja varen donar el mes passat a Gràcia.

Text de presentació:

Pensat per a donar eines de moviment i preparar el cos per l’organització i defensa col·lectiva a manifestacions. En un context com l’actual, en què un nombre creixent de ciutadans participa en accions de reivindicació i protesta, una preparació física bàsica pot ser útil. Amb aquest objectiu, preparem el cos per fer-lo més àgil i augmentar l’alerta davant els estímuls que l’envolten en una manifestació. Un cos que pugui reaccionar amb rapidesa i interactuar amb el seu entorn de manera segura i eficaç, posant èmfasi en allò que ens serveix per prendre decisions espaials de manera col·lectiva. Aquesta experiència de caràcter lúdic és l’inici d’un tutorial ampliable.

Dimecres 27 Febrer, de 20h a 21:30h. Casal pou de la figuera, Sant Pere més baix 70, BCN. GRATUÏT

Aquesta classe s’enmarca dins el projecte CLASSES DE RECUPERACIÓ, en el que convidarem diferents persones i col·lectius a ensenyar-nos COSES QUE SEMPRE HAVÍEM VOLGUT SABER I NINGÚ NO ENS VA ENSENYAR. També forma part  dels primers “assajos” del nostre proper projecte teatral que etiquetem en el blog de FFF sota la categoria Projecte s/t 1.

——

CAST.-

Desde FFF hemos invitaado a NCRlab a repetir el taller que dieron el mes pasado en Gràcia.

Texto de presentación:

Pensado para dar herramientas de movimiento y para preparar el cuerpo para la organización y  defensa colectiva en las manifestaciones. En un contexto como el actual, en el que un número creciente de ciudadanos participa en acciones de reivindicación y protesta, una preparación física básica puede ser útil. Con este objetivo, preparamos el cuerpo para hacerlo más ágil y aumentar la alerta frente a los estímulos que lo envuelven en una manifestación. Un cuerpo que pueda reaccionar con rapidez e interactuar con su entorno de manera segura y eficaz, poniendo énfasis en aquello que nos sirve para tomar decisiones espaciales de manera colectiva. Esta experiencia lúdica es el inicio de un tutorial ampliable.

Miércoles 27 de febrero, de 20 a 21:30 horas. Casal Pou de la figuera, Sant Pere més baix 70, BCN. GRATUITO.

Esta clase forma parte del proyecto CLASES DE RECUPERACIÓN, en el que invitaremos a diferentes personas y colectivos a enseñarnos COSAS QUE SIEMPRE HABÍAMOS QUERIDO SABER Y NADIO NOS ENSEÑÓ. También forma parte de los primeros «ensayos» de nuestro próximo proyecto teatral que etiquetamos en el blog de FFF bajo la categoría de Proyecto s/t 1.