Ja a la venda les entrades per l’èxit internacional VOCA PEOPLE!

March 16th, 2011

Ja es poden comprar les entrades per l’espectacle Voca People que s’estrenarà al Teatre Tívoli de Barcelona el 31 de maig de 2011. Després d’un gira internacional amb molt d’èxit, per fi, els podrem veure a Barcelona. Les entrades, que tindran un preu que oscil•la entre els 27 i 39€, es poden comprar a través de ServiCaixa i punts habituals.

¡100% veus, sense instruments!

Voca People son habitants del planeta Voca. Han arribat a la Terra a causa d’un error mecànic. El combustible que dona energia a la seva nau, la música, s’ha buidat. Ells no coneixen la parla humana i es comuniquen únicament mitjançant sons vocals. Poc a poc, aplicant aquests increïbles sons a la música del planeta Terra, i amb l’ajuda del públic, aconseguiran energitzar la seva nau i tornar a casa.

L’espectacle s’articula com una orquestra humana a capela integrada per vuit músics. Sense instruments, fent us de l’art del beat box i només amb les seves veus, aconsegueixen reproduir els ritmes i melodies dels èxits més famosos de la història de la música. The Beach Boys, Michael Jackson, Britney Spears, Nirvana o Madonna – afegint-hi alguna broma pel públic local – son només alguns dels artistes de cançons que recreen en un ambient molt humorístic.

Els Voca People han rebut més de 15 milions de visites a YouTube. Una imatge de Voca People val més que mil paraules.

Clicar aquí per veure el vídeo:http://www.youtube.com/watch?v=z7heLZxmzn4

Visita’ns a al Facebook dels VOCA PEOPLE

THE VOCA PEOPLE
TEATRE TÍVOLI DE BARCELONA
A partir del 31 de maig 2011

ENTRADES JA A LA VENDA A TRAVÉS DE SERVICAIXA I PUNTS HABITUALS

VOCA PEOPLE!  Més de 15 milions de visites a YouTubeSegueix els Voca People a Facebook