Col.laborant en el ‘Let’s Play’; instalació interactiva de Thaïs Botinas

Què és?

“Benvingut a Let’s play? Imagina que acabes de néixer. Arribes a un nou espai, Encara no en coneixes els codis. No hi ha manual d’instruccions. Només tu pots descobrir-lo. Escull la teva porta…”

Així comença Let’s play? , una instal.lació interactiva i sitespecific, resultat d’un projecte d’ investigació artística sobre el procés de coneixement, el joc i les regles del joc. (beca de creació del CONCA 2010).

Let’s play?, és també un petit viatge on el públic participa individualment i de manera activa. Cada persona passa (d’una en una) per un recorregut establert i on cada un és el protagonista del seu viatge interior.

Les preguntes…

La idea d’aquesta obra va començar amb una pregunta: què seria de nosaltres si haguéssim d’aprendre de nou tots els codis de comportament d’un món absolutament desconegut? Let’s play? és un joc a partir d’aquest premissa. Un joc que porta a la diversió, a la confusió i a la reflexió.

Els límits que ens van imposar com a nens, són els límits que ens continuem posant nosaltres mateixos com a adults? Per què de grans la majoria no fem el que volem realment? Naixem lliures i ens anem “domesticant”?

La llavor…

Let’s play? és un projecte obert i mutant. Aquest projecte és la continuïtat d’una petita llavor que vam sembrar al 2009, quan els directors del Festival Ingràvid van convidar a Thaïs Botinas a preparar una instal.lació interactiva que es va presentar a l’Auditori del Museu de l’Empordà al setembre de 2009. Gràcies a la beca de creació del CONCA i a l’esforç de tot l’equip, hem continuat treballant en el projecte.

Més info a www.thaisbotinas.com/letsplay


Let’s Play? Avui i demà (15 i 16 d’Octubre) a L’Estruch de Sabadell.

RESERVA LA TEVA ENTRADA GRATUÏTA:

IMPORTANT: RECORREGUTS EN GRUPS REDUÏTS CADA 30 MINUTS:
Espectacle gratuït recomanat a partir de 13 anys i a persones amb mobilitat

Dissabte 15 d’octubre, a les 20h, 20:30h, 21h, 21:30, 22h i 22:30h
Diumenge 16 d’octubre, a les 19h, 19:30h, 20h, 20:30h, 21h i 21:30h

(Places limitades: reserva la teva entrada gratuïta enviant un email a info@letsplayletsplay.com o trucant al 651 691 257)


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.