Performance Pere Faura i Iñaki Álvarez. Galeria Fidel Balaguer

CICLE/SEGLE de Performance a la Galeria Fidel Balaguer:

DIVENDRES 3 DE FEBRER a les 20h. Consell de Cent 315, entl. 2na. 08007 Bcn.

Pere Faura i Iñaki Álvarez ens proposen una nova versió del seu projecte ‘Diari d’accions’ adaptada per al cicle/segle de Performance a la galeria Fidel Balaguer.

Diari d’accions. Pere Faura i Iñaki Álvarez

A partir de la recolecció de titulars de diaris que continguin en el seu text una acció a desenvolupar, una ordre, un imperatiu, una proposta a realitzar, l’objectiu del projecte serà el d’intentar dur-los a terme.

Treballarem cada titular com l’anunciat d’una tasca a realitzar, com si es tractés de la partitura d’un músic, del text d’un actor, de la proposta d’un coreògraf als seus ballarins. Movent-nos entre literalitats més objectives i interpretacions més subjectives, estudiarem, doncs, cas per cas, titular per titular, com poder realitzar, il.lustrar, materialitzar o interpretar cada un dels retalls recollits.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.