CONVOACTOARIA VINE & BEU

CONVOACTÒARIA VINE&BEU 

mini concurs de resums escènics dins d’Escena Criminal III

 -12 d’octubre de 2012. Antic Teatre –

(data límit de sol.licituds: 5 d’octubre 2012

El Come&See Vine&Beu és un mercat mini-concurs de resums d’espectacles de teatre, dansa, circ, titelles i noves tendències de qualsevol format dirigit sobretot a programadors i productors internacionals, però també de l’estat Espanyol i de Catalunya gent amb ganes de re-pensar la manera com es veuen i es venen les arts escèniques. La proposta del Come & See Vine & Beu  és donar a conèixer els millors sinopsis escèniques de 5 minuts d’espectacles de les arts escèniques catalanes d’on sigui i difondre les arts contemporànies produïdes al territori noves maneres d’entendre i presentar projectes escènics.

L’edició 2012 tindrà una nova seu central, a la ciutat del teatre a l’Antic Teatre, i se celebrarà en el marc del GREC 2012, Festival de Barcelona Festival Escena Criminal III.

El Come&See Vine&Beu 2012 tindrà una nova vegada més una forta internacionalitat originialitat per generar intercanvi de mercat artístic d’idees artístiques  amb programadors i creadors internacionals entre creadors participants i públic assitent.

 

Vine&Beu es planteja com un espai per transformar la pràctica mercantil de “mostrar un troç de la teva peça per tal de vendre-la” en un exercici creatiu, diferent i personal de síntesi escènic, intentant elaborar un resum performàtic de menys de 5 minuts d’una peça ja existent, amb la intenció de generar nous descobriments artístics tant per a la peça com per al creador.

 

Animem a tothom a pensar i crear maneres boges i originals de resumir i presentar les seves peces ja existents perquè a diferència del Come&See, tots els resums escènics presentats al Vine&Beu seran remunerats amb 50€ i el públic escollirà el millor resum escènic de la nit, que guanyarà una actuació, remunerada amb 500€, de la peça presentada, que es farà a l’Antic Teatre el dissabte 13 a les 21.00 dins del programa “La bien pagá”.

 

Si vols participar-hi:

–       Envia un email a plataformacrim@gmail.com abans del 5 d’octubre amb el subjecte: PROPOSTA VINE I BEU especificant el teu nom, el nom de la peça i les necessitats que requereix la teva presentació. L’organització aportarà projector de video, equip de so i mircrofonia  (2 mircos) i llum general blanca. (Hi haurà un temps de muntatge molt breu per cada presentació durant la tarda del 12 d’octubre, per tant, simpifiqueu la proposta tècnicament tant com pugueu).

 

–       Durant la nit del Vine i Beu cada peça tindrá un màxim de 5 minuts per presentar-se, resumir-se, explicar-se, sintetitzar-se o el que sigui, i conquistar així el públic-jurat.

Se seleccionarà la peça guanyadora a través d’un sofisticat sistema d’evaluació: l’aplausòmetru del vi, accionat pel públic assistent. La proposta guanyadora rebrà 500€ per presentar la peça complerta a l’Antic Teatre el dia següent, 13 d’octubre del 2012 a les 21.00h dins de la nit “La bien pagá”.

–       Qualsevol dubte, posa’t en contacte amb la plataformacrim@gmail.com.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.