La Poderosa: Hacer historia (s) vol3 / práctiques

Cicle hacer Historia(S) VOL3
 ___Dansa Contemporània i performance___

 [ cos-arxiu-memória-identitat-llenguatge ]… fer la història i fer-la nostra, i també fer-la avui, fent-la …

_ Del 18 de Nov al 1 de Dic _

Estem supercontentes de anunciar-vos que en molt pocs dies Hacer historia(s) vol 3, aterrarà a Barcelona, ​​per quedar-se entre nosaltres dues setmanes. Hem volgut aquesta vegada construir-lo en un període de temps més intensiu perquè funcioni també com una trobada entre artistes i públics diversos.
Hacer Història (s) arriba a la seva tercera edició; un any més renovem la nostra necessitat i torna a tenir sentit realitzar-lo, no per inèrcia o tradició, sinó perquè som conscients que el panorama de les arts vives es nodreix cada vegada més, d’aquest fer memòria, mirar enrere, repensar, refer, revisitar … en aquesta nova edició volem rescatar els conceptes que segueixen ressonant de les anteriors edicions com a grans motors i desbordar més enllà de la dansa i de el cos dansaire, arribar a altres cossos que es posen a l’escena per explicar-nos la seva història, la seva pròpia història en termes de cos, identitat, territori, gènere etc …

QUIM BIGAS .  AZAHARA UBERA .  JAIME CONDE SALAZAR .  NAZARIO DIAZ .  BARBARA BAÑUELOS .  VICENTE ARLANDIS .  RAQUEL TARANILLA .  AIMAR PEREZ GALÍ .  SOCIEDAD DOCTOR ALONSO .  THIAGO GRANATO .  OIHANA ALTUBE .  JAVIER VAQUERO .  LE PARODY .  JUAN DOMINGUEZ

+ info

::::: descárregat el programa ::::: 

Entrar-se. Arxiu La Porta 1992-2012 – Quim Bigas (Bcn) // Práctica-TALLER

Del 18 al 20 Nov / De 11.00 a 18.00h

Proposta de reobrir l’arxiu de La Porta i generar diverses pràctiques entorn de les seves latències. L’exercici girarà al voltant de la trobada entre diferents visions que vénen de l’arxivística, el realisme especulatiu, els llenguatges documentals o l’edició gràfica, tot a través del filtre del llenguatge coreogràfic. La trobada tindrà lloc entre persones que han estat vinculades amb La Porta i La Poderosa i artistes de diverses disciplines. En aquest cas, el material de l’arxiu es converteix en disparador de situacions per compartir, i també crea nous territoris que se sobreposen a allò que segueix passant.

>> convocatòria oberta gratuïta per a persones interessades a participar en aquest taller >>

 Práctiques artístiques a casa I Azahara Ubera, Vicente Arlandis y Raquel Taranilla

Una jornada a La Poderosa des de les 11:00 fins a les 20:00 amb la idea i el desig d’estar juntes. Us proposem aquest temps de pràctica, menjar, xerrada i descans.
De 11: 00h a 14: 00h == MANADA  Pràctica – encontre entre cos, veu i identitat) .per tots els cossos, Els nostres.) /
De 14.00ha 16:00 == DINAR PODEROSA + cafè i sobretaula

De 16,00h a 19,00h == SUMARI 3/94, un acte de justícia paral·lela (Pràctica ritual)