Tornem a ensenyar la bonica pell a Girona.

Aquest dissabte 12 de novembre Les filles Föllen presentem l’espectacle Unter der schönen Haut al festival Fora de Temporada. La funció serà a les 7 de la tarda a l’edifici de la Subdelegació del Govern a Girona, davant de la plaça de la Constitució. Hi haurà cervesa gratis i potser cava!

Unter der schönen Haut és un projecte futbolistico-coreogràfic. El futbol es divideix entre la vivència popular del camp i dels bars, i el mercat estrictament elitista dels futbolistes; la dansa es tanca en unes formes també elitistes i s’allunya de la vivència popular. Ens atrevim a pensar en dansa quan veiem futbol i en futbol quan ballem.

“Unter der schönen Haut” sobre gespa artificial from Les filles Föllen on Vimeo.

EL PUNT AVUI
DIARI DE GIRONA

One Response to “Tornem a ensenyar la bonica pell a Girona.”

  1. TV-TRON. Programación de noviembre. at T E A T R O N Says:

    […] nou disc dels Surfing Sirles “Romaní, semen i sang” La recherche de Les manufactures Unter der schönen Haut sobre gespa artificial de Les filles Föllen Resumen y making of de AADKInesperat, presentado en el Espai Erre durante el festival Escena […]