fa temps fa temps fa temps

September 16th, 2014

fa temps de tardor, i fa força calor. han passat coses noves, hem treballat sense parar i en ple estiu hem escapat fins a on podiem escapar.

ara fa temps de figues i de formatges curats, de raïm dolç i de vi novell. és temps per alimentar-se i per dormir bé, i així fer coses boniques i mirar-les. també fa temps que passi el temps.

es poden posar moltes coses noves i diverses per descriure aquest temps, per començar això

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sofiethic.ty4d

i això

Estrenem!

September 18th, 2012

verbena de tardor amb sorpreses: festa i estrena el 20 de setembre

September 5th, 2012

Les professores de Gaga de Tel Aviv a Barcelona fins el 31 de maig!

May 26th, 2012

Finalment les tenim aquí, disfrutant de les classes amb alumnes que provenen de tot el món…
Hi ha places per fer l’intensiu només uns dies (es pot triar si 3 o 4) i classes soltes de tècnica, matins i tardes. Les tarde són d’iniciació i són obertes a tothom (dilluns i dimarts a les 7pm).

Gaga i Batsheva a l’Espai Erre

May 4th, 2012

Aquests dies estem acabant de pintar les parets de l’Espai Erre, les pintem de blanc per aplificar la llum que entra dels finestrals. També estem cuidant el parquet, perquè no s’embruti i segueixi sent tan bonic. La setmana entrant comencem les obres al lavabo, i penjarem una cortina divisòria entre l’entrada a la sala i l’àrea d’assaig. Tot això ho fem per tenir un espai més agradable per treballar, i perquè sigui tot en ordre per quan comenci el Taller de tècnica Gaga i repertori de la companyia Batsheva!!! Falten 3 setmanes només!!!

El Taller serà més ampli: a part del pack complet de tècnica Gaga + repertori de Batsheva + metodologia, que es farà cada dia del 25 al 31 de maig, d’11 a 17 hores, ara hem obert les classes de tècnica Gaga al matí d’11 a 12.15 hores, fins a completar les places disponibles. Com activitat paral·lela, Batsheva ens proposa també tres sessions de Gaga/people als vespres, dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30, de 19 a 20.15 hores, que s’obren a participants no-ballarins que vulguin apropar-se a la tècnica.

Els preus són elevats, ja que hi haurà dos professors oficials que viatgen de Tel Aviv expressament, però s’han rebaixat al màxim:
El preu normal de taller complet és de 500 euros.
El preu per als socis APdC és de 400 euros (20% de descompte).
El preu de cada sessió de tècnica és de 15 euros.

Per a informacions i inscripcions: gaga.barcelona@gmail.com

Gaga és una tècnica desenvolupada pel coreògraf Ohan Naharin, una nova forma de guanyar coneixement i auto-consciència a través del teu cos. Gaga proposa un marc per descobrir i enfortir el teu cos sumant-li flexibilitat, resistència i agilitat mentre afavoreix les sensacions i la imaginació. Gaga fa créixer la consciència de la debilitat física, desperta àrees adormides, exposa fixacions físiques i ofereix formes d’eliminar-les. El treball millora el moviment instintiu i connecta el moviment conscient i l’inconscient, permetent una experiència de llibertat i plaer de manera simple, en un espai agradable, amb roba còmoda, acompanyat de música; cada persona amb si mateixa i amb els altres.

La professora encargada del taller és Danielle Agami, ballarina, coreògrafa i ajudant d’ Ohan Naharin.

CRIM a l’Espai Erre

May 2nd, 2012

Diumenge 6 de maig, a les 12 del mig dia a l’Espai Erre, CRIM et convida a un vermut i a un divertit intercanvi d’opinions sobre els temes de la visibilitat i la mobilitat dins del món de les arts escèniques.

CRIM ha estat convidada a participar a les taules de debat que s’organitzaran dins del programa del MOV-S d’aquest any, que tindrà lloc a Cádiz el mes de juny.

Les taules de debat giraran al voltant de 3 grans temes, i CRIM participarà en una de les taules sobre la visibilitat i la mobilitat.

És per això que abans d’anar-hi, hem decidit organitzar una taula rodona no-convencional sobre visibilitat, tot fent un vermut informal i pincantón acompanyat amb accions i intervencions diverses que ens ajudaran a recollir informació, impressions i opinions de tothom qui vulgui venir, d’una manera més personal i divertida.

Esperem la teva participació i la de tot el sector, tant dels membres de la plataforma CRIM, com dels ballarins i coreògrafs, performers i actors, directors i dramaturgs, músics i tècnics, managers i programadors del nostre territori, i de tots els agents interessats a participar activament en aquesta trobada.

on és l’Espai Erre:
carrer Àvila 124, 2B
metro: Llacuna o Marina/busos/bicing

què has de portar:
energia, gana i les teves idees i experiències sobre visibilitat i mobilitat

Tropical Bunker a TVtron

February 3rd, 2012

TV-TRON ens obre les seves portes virtuals per retransmetre Tropical Bunker, l’acció sense inici ni fi que tindrà lloc a Can Felipa divendres 17 de febrer, en sessió de 8 a 10 del vespre. Can Felipa és al carrer Pallars 227 de Barcelona; cobren 5 euros d’entrada però ofereixen, a més de l’espectacle, un pica pica. El públic pot entrar i sortir lliurement de la sala, anar al bar, anar a fumar, i tornar a entrar si vol…

http://www.livestream.com/tvtron
http://www.livestream.com/tropicalbunker

Aquestes són algunes imatges del David Díez i de la Sol Polo, els nostres col·laboradors imprescindibles:

Febrer de bolos

January 27th, 2012

Aquest febrer tenim uns quants bolos a Barcelona, la majoria a taquilla, esperem que vingui gent, amics i desconeguts, públic observador o participatiu, savi o ingenu, sobretot curiós.

Entrada amb consumició: dues noies fumen un cigarret en només 30 segons
9 i 10.02.12. Antic Teatre, Barcelona.
a les 9.

Tropical Bunker
17.02.12. Can Felipa, Barcelona.
de les 8 a les 10.

La Mar i l’Ona (lletra petita)
Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz. 02.02.12; Biblioteca Collserola-Josep Miracle. 08.02.12; Biblioteca Can Rosés. 14.02.12; Biblioteca Sagrera-Marina Clotet. 16.02.12; Biblioteca Fort Pienc 22.02.12; Biblioteca Zona Nord. 02.03.12; Biblioteca Vapor Vell. 09.03.12.

Des de Montreal ens emportem una experiència xoc, amb un article que ens agrada tan com l’ambient de La Elástica.

Ammmerica

January 9th, 2012

lesfillesviatgen.tumblr.com

11_12_11 Festa de tarda i de tardor a l’Espai Erre

December 1st, 2011

THANKS TO MOPA & MYRIAM SWANSON