CRIM a l’Espai Erre

Diumenge 6 de maig, a les 12 del mig dia a l’Espai Erre, CRIM et convida a un vermut i a un divertit intercanvi d’opinions sobre els temes de la visibilitat i la mobilitat dins del món de les arts escèniques.

CRIM ha estat convidada a participar a les taules de debat que s’organitzaran dins del programa del MOV-S d’aquest any, que tindrà lloc a Cádiz el mes de juny.

Les taules de debat giraran al voltant de 3 grans temes, i CRIM participarà en una de les taules sobre la visibilitat i la mobilitat.

És per això que abans d’anar-hi, hem decidit organitzar una taula rodona no-convencional sobre visibilitat, tot fent un vermut informal i pincantón acompanyat amb accions i intervencions diverses que ens ajudaran a recollir informació, impressions i opinions de tothom qui vulgui venir, d’una manera més personal i divertida.

Esperem la teva participació i la de tot el sector, tant dels membres de la plataforma CRIM, com dels ballarins i coreògrafs, performers i actors, directors i dramaturgs, músics i tècnics, managers i programadors del nostre territori, i de tots els agents interessats a participar activament en aquesta trobada.

on és l’Espai Erre:
carrer Àvila 124, 2B
metro: Llacuna o Marina/busos/bicing

què has de portar:
energia, gana i les teves idees i experiències sobre visibilitat i mobilitat

Comments are closed.