Gaga i Batsheva a l’Espai Erre

Aquests dies estem acabant de pintar les parets de l’Espai Erre, les pintem de blanc per aplificar la llum que entra dels finestrals. També estem cuidant el parquet, perquè no s’embruti i segueixi sent tan bonic. La setmana entrant comencem les obres al lavabo, i penjarem una cortina divisòria entre l’entrada a la sala i l’àrea d’assaig. Tot això ho fem per tenir un espai més agradable per treballar, i perquè sigui tot en ordre per quan comenci el Taller de tècnica Gaga i repertori de la companyia Batsheva!!! Falten 3 setmanes només!!!

El Taller serà més ampli: a part del pack complet de tècnica Gaga + repertori de Batsheva + metodologia, que es farà cada dia del 25 al 31 de maig, d’11 a 17 hores, ara hem obert les classes de tècnica Gaga al matí d’11 a 12.15 hores, fins a completar les places disponibles. Com activitat paral·lela, Batsheva ens proposa també tres sessions de Gaga/people als vespres, dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30, de 19 a 20.15 hores, que s’obren a participants no-ballarins que vulguin apropar-se a la tècnica.

Els preus són elevats, ja que hi haurà dos professors oficials que viatgen de Tel Aviv expressament, però s’han rebaixat al màxim:
El preu normal de taller complet és de 500 euros.
El preu per als socis APdC és de 400 euros (20% de descompte).
El preu de cada sessió de tècnica és de 15 euros.

Per a informacions i inscripcions: gaga.barcelona@gmail.com

Gaga és una tècnica desenvolupada pel coreògraf Ohan Naharin, una nova forma de guanyar coneixement i auto-consciència a través del teu cos. Gaga proposa un marc per descobrir i enfortir el teu cos sumant-li flexibilitat, resistència i agilitat mentre afavoreix les sensacions i la imaginació. Gaga fa créixer la consciència de la debilitat física, desperta àrees adormides, exposa fixacions físiques i ofereix formes d’eliminar-les. El treball millora el moviment instintiu i connecta el moviment conscient i l’inconscient, permetent una experiència de llibertat i plaer de manera simple, en un espai agradable, amb roba còmoda, acompanyat de música; cada persona amb si mateixa i amb els altres.

La professora encargada del taller és Danielle Agami, ballarina, coreògrafa i ajudant d’ Ohan Naharin.

Comments are closed.