curs de performance art o art d’acció a l’Escola Massana, Barcelona | El món de la performance: teoria i pràctica de l’art d’acció amb Marina Barsy Janer x Isil Sol Vil

foto: acció de J. ALLEN en el marc del curs de performance a l’ Escola Massana Centre d’Art i Disseny de Barcelona

Ens endinsarem en l’art de la performance com a vida, aguditzant la intuïció i el coneixement sensitiu, energètic i polític de les nostres corporalitats. Aquesta exploració estarà enllaçada amb xerrades que presenten múltiples teories corporals, coneixent artistes de diverses geografies. Ens plantejarem la pròpia performativitat a través de l’estètica, la composició, el concepte, la motivació i la realització d’accions (individuals i col·lectives) juntament amb la intervenció d’espais i l’ús d’objectes.
__INSCRIPCIONS
de l’11 al 17 de setembre 2023
__Número d’hores
60h
__Dates
05/10/23 al 15/02/24
__Dies
Dijous
__Horari
16.30h a 20.30h
__PLACES LIMITADES

INFORMACIÓ COMPLETA >>> https://www.marinaxisil.art/curso-de-performance-en-escola-massana-barcelona-catalunya-el-mundo-de-la-performance-teoria-y-practica-del-arte-de-accion/

MARINA BARSY JANER x ISIL SOL VIL
www.marinaxisil.art
Artistes, curadores, investigadores i pedagogues de la performance arrelades en la filosofia i poesia de l’amor subversiu x cures extremes. Les seves pràctiques individuals convergeixen en entendre l’art com un acte transgressor a partir de l’entremesclament de les pròpies psiques, cuerpas, sensorialitats i afectivitats extremes. Exploren sensibilitats alternes que desafien les cronologies històriques imposades i destrueixen la dicotomia dona i/o home. El seu punt d’unió, com a punt de fuga, és un batec constant on la pluripresència de la cuerpa, la destrucció fronterera i la descolonització corpomental és acte de rebel·lió i subversió.

foto: acció de THAIS JULIÀ en el marc del curs de performance a l’ Escola Massana Centre d’Art i Disseny de Barcelona

Esta entrada fue publicada en noticias | news y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.