mâe (identitat, cos , herència ) en una casa particular

 


El proper 27 y 28 de Setembre a les 19.30h al C/del Pi .12,3-1 actuo a casa de Mònica Biosca una amiga que m´ha proposat el repte de presentar Màe ( identitat, cos, herència) un treball escènic que adaptare en un context domèstic.

Aquí us deixo un escrit que va fer ella en la primera experiència de convertir el seu terrat en un concert de musica .

Text:

Moltes gràcies per haver vingut!
Quan vaig pensar a obrir la casa a aquests artistes que avui tindrem el plaer d’escoltar, hi havia dues coses que m’empenyien a intentar-ho: d’una banda el meu reconeixement per a la gent que es dedica a l’art, la seva aposta per la creativitat i les seves ganes de fer arribar el seu treball, i de l’altre que els amics poguessin disfrutar-ho.
De fet, el motor de tot això és l’espectacle ‘Mâe’ de Mònica Muntaner. La primavera passada la Mònica va presentar ‘Mâe’ a la Casa Elizalde. Un espectacle que parla de dones, de les nostres contradiccions, les nostres pors i les nostres alegries, amb un to d’humor i una posada en escena que em van impactar. “Això s’ha de moure”, li vaig dir, i ens vam posar a pensar-hi. Així que l’últim cap de setmana de setembre, ‘Mâe’ estarà a la sala de casa en dues úniques sessions, dissabte i diumenge ( a les 19.30 del vespre). Ja us podeu imaginar la moguda això representa: la Mònica m’ha demanat de buidar la sala una setmana abans per ocupar l’espai amb els seus assajos! Però val la pena, us ho puc assegurar.
I Manglares s’ha colat abans d’aquesta proposta inicial. Estàvem al nostre bar del Raval preferit: la Grangeta, com cada dimarts a la nit, i l’Eva s’hi va presentar amb els seu amics acabats d’arribar de Mèxic. Unes cerveses, riures, bon rotllo i la seva música exquisida. L’endemà ja érem al terrat per veure les possibilitats de portar-los també a casa.
Dir-vos que jo ofereixo la casa però aquest ha estat un treball conjunt entre les grans amigues que tinc el privilegi que m’acompanyin en aquesta aventura i moltes més. L’Eva, sempre disposada a saltar totes les barreres, amb tanta alegria; la Susana, més reflexiva i organitzadora, amb unes ganes irrefrenables de col·laborar en tot; la Montse, que ara tenim per Bali perdent la por de viatjar sola, enganxada al whatsapp per saber com avança el projecte. I també tots els que d’una manera o altra hi heu posat esforç i ganes.
Benvinguts i que disfruteu!

+ info http://www.lapoderosa.es/index.php?idioma=ca&Mparam=creacions&Sparam=mae-identitat-cos-herencia

Entrada: 8€
20 persones per sessió (amb reserva prèvia per ordre d’inscripció)
Reserves a monicabiosca@gmail.com

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.