— MuroTRON

Roger Pelàez canta Sau: 11 Set/Robadors 23

Amics i amigues:

Roger Pelàez canta sau és l’espectacle del que tothom parla i ningú encara ha vist. Almenys sencer. Amb l’ajuda d’uns pebrots com dues pinyes tropicals i un escorretronges que funciona amb l’energia energètica del sol, Roger Pelàez fa un espectacle assimilable pels moderns, amable per la gent d’ordre i amb un rerefons de protesta de pati de pessebre que queda, com a menos, decoratiu. Diferents gents progressistes s’hi ha interessat. Com pe’n’xemple : Un fill d’en Samaranch. Gent de la literatura arriscada, compromesa i tartamuda també. Exemple: Quim Monzó. Cineastes de Girona d’aquests que existeixen perquè Girona tingui el seu cupo en el jardí ajardinat de la cultura catalana també. Exemple : Aquest paio que va anar a la documenta i que ja sabeu qui és i jo no recordo com es diu. Sembla Màrius Serra però no és Màrius Serra.

Amic i amigues: Repetiu aquest mantra:  Aquesta democràcia és com unes tisores que tinc a casa. Que funcionen molt bé si un no les ha de fer servir.

Dia 11 de Setembre a Robadors 23, a les 21.47

Dia 22 de Setembre a l’Ateneu Columna Terra i Llibertat de Berga, a les 22.00

Corregiu-me si m’equivoco.

Links:

http://www.editorialmeteora.com/upload/criticas/GallCantaTriangle.pdf