— MuroTRON

Jo em rebel.lo, nosaltres existim

Art i acció ciutadana es donen cita  amb la mostra ‘Jo em rebel.lo, nosaltres existim’ que reuneix propostes d’artistes, associacions, pensadors, col·lectius i organitzacions que promouen noves maneres de participació ciutadana en la transformació social.

Les associacions i col.lectius participants són: Pau Llonch de la PAH, la periodista Marta Sibina de Cafè amb llet, el biòleg Iago Otero dels col·lectius pel decreixement, Marc Vives de Som Energia, Dídac Costa de la Cooperativa Integral Catalana, l’activista Esther Vivas, el periodista Guillem Martínez, l’escriptor i economista Antonio Baños, l’arquitecte Santiago Cirugeda, l’arquitecta Itziar González amb l’Institut Cartogràfic de la Revolta, Xavi Teis de Coop57 i el periodista Roger Palà de Mèdia.cat.

Els artistes que presenten obra són el Colectivo Ruido, Eulàlia Grau, Mireia Sallarès, Núria Güell, Jordi Trullàs, Xavier Artigas i Limen. I els que participen en les activitats paral·leles són: Roger Bernat, Fundación Robo i Marina Garcés.

El dissabte de la inauguració, Roger Bernat presentarà en primícia l’obra de teatre “Re-presentació: Númax”, una reconstrucció i re-presentació dels debats organitzats pels comitès de treballadors de la fàbrica d’electrodomèstics Númax l’any 1979.

Inauguració dissabte 12 d’octubre a les 18.30 h

Fundació Palau. Carrer Riera, 54. Caldes d’Estrac

+ info sobre les activitats paral·leles : http://www.fundaciopalau.cat/