— MuroTRON

The Art of Movement de Boglárka Börcsök i Andreas Bolm al Zumzeig dins de la programació del Sâlmon

The Art of Movement de Boglárka Börcsök i Andreas Bolm | 17 de març al cinema Zumzeig de Barcelona dins de la programació del Sâlmon

El Sâlmon i #Zumzeig col·laboren en la projecció de «The Art of Movement», un retrat sensual i perspicaç sobre tres ballarines de més de 90 anys de Budapest dirigit per l’artista i coreògrafa hongaresa Boglárka Börcsök i el cineasta Andreas Bolm. Amb aquest documental s’inicia el programa públic de l’onzena edició del festival, que enguany es desplega durant tot el 2023 en diferents formats, intensitats i espais còmplices. 🌪️🌀

L’Irén, L’Éva i L’Ágnes, totes entre 90 i 100 anys, van formar part del desenvolupament del moviment de dansa moderna en la dècada de 1930 a Hongria. Agafant un paper d’estudiant de dansa, l’artista i coreògrafa Boglárka Börcsök rastreja com cadascuna d’aquestes ballarines van transformar les seves vides i pràctiques de moviment per a sobreviure als grans canvis sociopolítics del segle passat. D’aquesta manera, l’Irén, l’Éva i l’Ágnes tornen als escenaris alhora que actuen en els seus dormitoris per a revelar-nos la rica i increïble experiència que s’emmagatzema en els seus cossos.

#TheArtofMovement, de Boglárka Börcsök i Andreas Bolm

🦶🏾Dv 17, 19:00 Amb col·loqui a càrrec de la directora i coreòfraga Boglárka Börcsök

Més informació: Zumzeig | Sâlmon