— MuroTRON

Les paraules fallen a l’Espai nyamnyam

 

Les paraules fallen | 23 de setembre, Espai nyamnyam (Mieres, La Garrotxa)

Ens fa molta il·lusió convidar-te a la tercera edició del cicle ‘Les Paraules Fallen’ a l’Espai nyamnyam de Mieres. La nova edició d’enguany tindrà lloc els dies 23 de setembre, 25 de novembre i 16 de desembre de 12 h a 17 h en col.laboració amb La Escocesa, la Sala d’Art Jove, La Caldera i Cultural Rizoma. Es tracta d’un cicle gratuït dedicat a l’edició com a pràctica performativa. A cada jornada es presenta el treball de tres projectes. Durant la jornada també es proposa un dinar popular amb productes agroecològics locals – enllaç pel dinar.

Sovint arriba a la publicació el que ja ha esdevingut, el que ja ha estat ‘assajat’ i presentat. Si entenem la publicació com aquest “fer públic” des d’un lloc ampli i en temps continu i present, podem incorporar el concepte d’assaig a les pròpies pràctiques editorials experimentant més enllà del llibre com a producte tancat. Proposem diverses maneres d’abordar la pràctica performativa i editorial per a generar propostes híbrides i canviants.

La programació del cicle inclou un taller de curadoria a càrrec de Cultural Rizoma i nyamnyam, la presentació de treballs i projectes en procés d’artistes de la Sala d’Art Jove ‘23 i la presentació de la línia editorial d’espais de producció de llarg recorregut com La Escocesa. Els i les creadores que conformen el cartell d’aquesta tercera edició són Elena Carvajal i Fran Martínez, Higo Mental (Ricardo Pérez-Hita Carrasco i Marta Sesé), Carolina Campos, Adaline Anobile, Esther Rodríguez Barbero i Bidal Dídac P. Lagarriga, entre d’altres, totxs en residència a l’Espai nyamnyam durant aquest any 2023.

Accedint en aquest enllaç, trobaràs tota la programació i informacions pràctiques detallades.

Gràcies i t’hi esperem!