Punt de trobada al Museu Picasso

“Punt de trobada” és un cicle d’arts escèniques multidisciplinàries, una programació concebuda com una exploració de com els llenguatges del circ, la dansa i la música s’interrelacionen i generen alhora nous llenguatges i noves disciplines.

Dissabte 29 de maig actúa El Pont Flotant amb Exercicis d’amor. Aquesta és una actuació a mig camí entre el teatre i la realitat que invita als espectadors a reflexionar sobre les relacions entre els éssers humans. L’espectacle inclou la preparació d’una paella que, en acabat, es repartirà entre tots els assistents.

Foto: Jose Ignacio de Juan

Fins al dia d’avui per “Punt de trobada” han passat artistes com Cabo San Roque amb la seva Música a màquina, Entremans amb Audiometrados i Pere Faura amb This is a picture of a person I don’t know.

Aquestes actuacions formen part d’un programa complet que toca àmbits de creació que són molt propers als processos i interessos de Pablo Picasso, però a l’hora són disciplines que han passat també per una gran evolució conceptual i formal. Des del museu estem explorant aquesta evolució per participar en un moment cultural que té una gran vigència i vitalitat en l’actualitat.

Vine a trobar-nos al museu!

Tags: , , ,

6 Responses to “Punt de trobada al Museu Picasso”

 1. cheap michael kors crossbody bags 007 Says:

  like

 2. wholesale snapbacks ebay Says:

  once

 3. sitemap Says:

  http://esem-music.eu/wp-content/sitemap30.xml

 4. http://thisisfresh.ca/wp-content/Christian-Louboutin-Slingbacks5.php Says:

  http://www.dianasbedandbreakfastoxford.co.uk//wp-content/Christian-Louboutin-Slingbacks13.php

 5. aggiesgrannies.co.uk/wp-content/sitemap.xml Says:

  http://www.teflexpress.co.uk

 6. http://mrvs.qc.ca/vokwujmp/6967-4rmn5js7.html Says:

  http://mrvs.qc.ca/vokwujmp/4775-4rmn5js7.html