La visió femenina

October 28th, 2010

Com ens veiem? Com ens veuen? Aquestes són les preguntes que es planteja el nou cicle de performances presentat pel museu al voltant de la figura de la dona i el rol femení en l’art.

El cicle pren forma com una activitat entorn de l’exposició “Picasso davan Degas” arran dels interessos comuns d’ambdós artistes sobre la figura femenina, en particular, en la intimitat, banyant-se o pentinant-se. A l’hora de fer públic aquest espai privat és quan es qüestionen els elements clàssics associats a la feminitat com la gràcia, la decència, la virginitat, la innocència, el rol de la dona, de la mare, de la musa… Read the rest of this entry »

Juschka Weigel dansa al Museu Picasso

July 21st, 2010

Què passa si l’ordre es torna cada vegada més complex i refinat? El 24 de juliol Juschka Weigel ens porta la dansa amb “InThisSection” dins el cicle de Punt de Trobada. 55 minuts de moviment! Read the rest of this entry »

Epitafis al museu

July 2nd, 2010

En aquest nou espectacle del cicle Punt de Trobada el Colectivo 96º ens ofereix “Después de mí, epitafios”, una creació que barreja el castellà i l’alemany, les arts plàstiques i el text en 55’ de creació artística.

Andronym i Gemischt són dos creadors sense identitat, de la mateixa manera que el cèlebre grup The Residents, el grafiter Bansky i tants altres artistes que es mantenen en l’anonimat. Read the rest of this entry »

Sònia Gómez experimenta amb desconeguts a Punt de Trobada

June 25th, 2010

El nou espectacle del cicle Punt de Trobada combina la dansa, el text i el vídeo per crear una performance-experiència concret per a cada client en 70′.

Sonia Gómez, “Experiències amb un desconegut show” et convida a entrar en la vida d’una altra persona que desconeixeu; no és una persona qualsevol, és una artista que treballarà per a vosaltres amb unes normes que ella proposa i que podeu seguir i improvisar segons les situacions. Read the rest of this entry »

David Fernández es troba al Museu Picasso

June 11th, 2010

Text, música, arts plàstiques, multimèdia i dansa són els ingredients indispensables per a David Fernández per presentar-nos en 65′ “El corazón, la boca, los hechos y la vida”. El nou espectacle de Punt de Trobada narra la vida de Bernhard Bach, fill de J. S. Bach. que va morir jove, sol i endeutat, fugint de l’ombra del seu pare i de la seva vida programada d’organista virtuós. Read the rest of this entry »

Punt de trobada al Museu Picasso

May 28th, 2010

“Punt de trobada” és un cicle d’arts escèniques multidisciplinàries, una programació concebuda com una exploració de com els llenguatges del circ, la dansa i la música s’interrelacionen i generen alhora nous llenguatges i noves disciplines.

Dissabte 29 de maig actúa El Pont Flotant amb Exercicis d’amor. Aquesta és una actuació a mig camí entre el teatre i la realitat que invita als espectadors a reflexionar sobre les relacions entre els éssers humans. L’espectacle inclou la preparació d’una paella que, en acabat, es repartirà entre tots els assistents. Read the rest of this entry »