Fòrum Indigestió de tardor: micro-polítiques culturals

Dilluns 15 de desembre, a les 19h
Ateneu Popular 9Barris.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Dilluns en trobareu en aquest sarau presentant una micro-proposta político-cultural que ha debatut un petit grup de gent durant les últimes tres setmanes. No és la meva proposta personal però en tot cas intentaré fer de transmissor de la proposta de la millor manera possible. No és fàcil fer-ho en cinc minuts.

En aquest fòrum ens proposem buscar un lloc per debatre sobre política cultural diferent als més habituals. Fugint, ni que sigui per un dia, de les grans conceptualitzacions, buscarem una mida per la conversa més assequible a allò que podem percebre i desitjar en la nostra quotidianitat. Ho farem no només per modèstia sinó també des d’una certa desconfiança envers el pensament centrat en grans models. Ho farem, també, amb la voluntat d’ampliar la base de gent que ens podem atrevir a parlar de polítiques culturals.

Per la realització del fòrum, i en la línia d’experimentació habitual en aquesta convocatòria, partirem de cinc propostes de ficció política plantejades a partir del treball realitzat per la gent que ha volgut col·laborar en l’etapa prèvia de la trobada. Jugant amb aquests relats esperem tenir un debat breu però ric sobre aquestes qüestions.

Amb data d’avui, us podem avançar que, per exemple, sortiran idees per assaltar grans institucions culturals barcelonines o iniciatives amb afany de remoure les estancades relacions entre artistes i moviments socials.

Però no us espanteu, només seran ficcions…

Més informació a la web d’Indigestió.

Esta entrada fue publicada en Todo lo demás. Guarda el enlace permanente.