Entrevista al programa de ràdio Entrecaixes d’iCat FM

La Núria Lloansi m’entrevista al programa de ràdio Entrecaixes d’iCat FM. En concret, responc les seves preguntes sobre la trilogia Amateur, sobre Teatron i sobre Patada a seguir.

Foto: Carmen Aldama

Entrevista sobre Amateur, Teatron i Patada a seguir (a partir de 1:00:19)

El joc d’aquesta secció consisteix en què una persona relacionada amb el món de les arts escèniques fa tres preguntes a una altra persona del gremi. Aquesta persona ha de triar a una nova persona a qui fer-li tres preguntes més. La Núria Lloansi em va triar a mi, la Marta Galán va triar la Núria Lloansi i l’Anna Rovira va triar la Marta Galán. Podeu escoltar les seves entrevistes en els programes anteriors. I jo he triat l’Ariadna Rodríguez, a qui podeu escoltar en el programa d’aquesta setmana.

Entrevista a l’Ariadna Rodríguez (a partir del minut 1:22:17)

Entrevista a la Núria Lloansi (a partir del minut 57:10)

Entrevista a la Marta Galán (a partir de 1:03:57)

Entrevista a l’Anna Rovira (a partir de 1:06:50)

Esta entrada fue publicada en Amateur, Patada a seguir. Guarda el enlace permanente.

Una Respuesta a Entrevista al programa de ràdio Entrecaixes d’iCat FM

  1. La siguiente entrevista es a Ariadna Rodríguez. La podéis escuchar en el último programa del Entre caixes, a partir del minuto 1:22:17. Encontraréis el audio en este mismo post, que acabo de actualizar, entre mi entrevista y la de Núria Lloansi.

Los comentarios están cerrados.