zombi thumbnail

pues eso, zombi.
en el apartado «archivo», junto a las otras.

ARCHIVO. ZOMBI | 2010 | General | Comments (1)

One Response to “ARCHIVO. ZOMBI”

 1. Sergi, som un jove (40anys)que m’ha tocat fer un treball d’investigació damunt la teva persona en el camp de la creació.
  Persones com tu, fan que hem llevi el capell (barret com deis voltros). Una sort poder mamar de la teva experiència, sols vull recolsar-te en la teva feina (no crec que et faci falta, però no seria honest de part meva no fer-ho, amb tot el que he aprés amb aquest treball, la meva companyera segurament frissa perquè acabi d’una vegada amb ell).
  Som de Mallorca i si vens per aquí, pots estar ben segur que tens un lloc per quedar-t’hi uns quants dies (tampoc et regalaré ca nostra) i fer una xerrada de les inquietuds i el que ens passi per aquest cap palat que jo també gaudesc de tenir.
  No vull robar-t’he més el temps, si vols ja saps com comunicar-t’he amb mi.
  Segueixo amb aquest treball que dimecres l’he d’expossar.
  Gracies per fer-me exprimir el meu cervellet.