Entrañas con patatas – Losinformalls

Entrañas con Patatas és un viatge d’una hora per l’essència dels seus protagonistes, Luis i Pere, on juntament amb Valentina –la tècnica que fa que tot passi–, expliquen la seva peculiar història d’amor que transita des del més absurd fins al més profund d’una relació. Dos éssers units pel vincle de l’amistat que han decidit transitar la por a través de l’exploració del ridícul i la total exposició de tot allò que la seva identitat conforma, on l’error es converteix en una eina essencial l’arbre de la qual dóna fruit a una història orgànica i canviant que se sosté gràcies a aquest marge fi entre el risc i el control. L’imaginari queda inaugurat… La resta toca desentranyar-la.


Losinformalls és una companyia d’arts escèniques multidisciplinari que funciona com a plataforma per a la creació artística. Representa un estil de vida basat en el moviment, l’humor i l’agitació social, alhora que defensa un art proper i sensible. La companyia es mou en un lloc entre la dansa, el teatre i allò desconegut. Els seus creadors, Fruta i Pere, són dos professionals de la improvisació, navalles suïsses multiusos, decatletes de l’art i de la vida, amants de jugar amb els límits del que està establert i del que és políticament correcte, sempre disposats a descobrir el que el destí els ofereix en cada creació, acció o intervenció.

Dijous 21 de març a les 20:00
Divendres 22 de març a les 20:00
Dissabte 23 de març a les 20:00
Diumenge 24 de març a les 20:00
Idiomes: castellà
Durada: 58 minuts
Edat recomanada: +12 anys
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
COMPRAR ENTRADES

Direcció: PERE JOSEPH i LUIS GARCÍA
Música: POL JUBANY i MATTIA SINIGAGLIA
Llums: VALENTINA AZZATI
Vestuari: NINA LÓPEZ GALLIARD
Mirada externa: PIERO STEINER
A escena: PERE JOSEPHLUIS GARCÍAVALENTINA AZZATI i SARAH ANGLADA
Producció: ELS INFORMALLS
Fotos TRISTÁN PÉREZ-MARTÍN
Vídeo: LEO CASTRO i ÁLVARO S. RODRÍGUEZ

Col·laboradors: L’ANIMAL A L’ESQUENAKONVENT ZEROCENTRE CÍVIC BARCELONETAFESTIVAL HOPCAFÉ DE LAS ARTES TEATRO (Santander), ALMACÉN 9 (Madrid), CASA BOLIVIA NOW (Barcelona)

www.losinformalls.com

@losinformalls @comefruta @el_de_la_pera @valentinazzati @sarah_anglada