— MuroTRON

Polítiques del Performatiu

”El segle XXI serà performatiu”, vaticinà el teòric Jon McKenzie el 2001. “Polítiques del Performatiu” analitza la performativitat com a categoria i com a mètode d’anàlisi en els àmbits cultural, lingüístic, social, científic, artístic o econòmic, mitjançant els textos d’autors com Richard Schechner, Judith Butler, Jon McKenzie, George Yúdice o Della Pollock, entre d’altres.

Polítiques del Performatiu compta amb la direcció de Judit Vidiella, doctora en Estudis de Performance i Feminisme, i membre del grup de performance Corpus Deleicti.

Complementàriament, el seminari comptarà amb la participació de diversos especialistes en la matèria com ara en Pau Alsina (Artnodes/UOC) o el Col.lectiu Fractals de la UAB.

Pre-inscripció: Per a participar-hi cal enviar la proposta de participació a almudena@ajsabadell.cat, tot posant en l’assumpte “Participació Polítiques del Performatiu”. Juntament amb la sol·licitud de participació, es demana un breu CV per conèixer el perfil de les persones interessades, explicitant si es tenen coneixements previs o no sobre el tema (no és imprescindible tenir-los), així com especificant també, si es té un nivell de comprensió lectora de l’anglès, per tal de facilitar a la coordinació la selecció dels textos més adients per al grup de lectura.

Durada del taller: El taller està dividit en cinc sessions, amb una periodicitat quinzenal. Les tres primeres sessions seran el 13 i 27 de maig, 10 de juny, les dues últimes seran el 7 i 21 d’octubre de 2011.

Preu: 30€

Link Nauestruch