— MuroTRON

The Big City

Mabel Olea – 4 de octubre en el Sala Taro

THE BIG CITY és una peça de dansa-performance que explora l’essència canviant i en constant evolució de la ciutat. Al llarg dels dos anys que porto desenvolupant el projecte, la peça ha capturat la dinàmica urbana en diverses etapes, donant lloc a mogollón de possibilitats. En la seva estrena, va començar sent un lloc ple de frenetisme i cinisme de canvis bruscos i exagerats i música estrident. Després de forma natural va evolucionar a una cosa totalment antagònica i mitjançant la construcció d’una placenta cablejada, vaig voler tornar al fetus, recrear un nadó connectat a la seva pròpia imatge, com a retrat narcisista. Em vaig allunyar de l’estrident i vaig recórrer a freqüències musicals tranquil·les per fer un viatge pla que funcionés com a paisatge. Ara, mesos després, la peça es submergeix en una fusió dels dos mons, un equilibri entre l’estridència i la serenitat, mentre abraça l’absurditat del temps. Entra en joc l’obsessió per la productivitat i la permanència en una insaciabilitat infinita.

Una invitació a contemplar la interacció entre l’individu i la ciutat, tot explorant la tensió entre el canvi constant i la recerca d’estabilitat.

Más información y entradas: https://dice.fm/event/5lgel-4×4-the-big-city-4th-oct-sala-taro-barcelona-tickets.