Proyecto ‘VALE POR DOS HORAS’

Fa menys de dos mesos que sóc a ‘Experimentem amb l’Art’ (EART, Torrijos 68, BCN) com a artista resident.

Arrel dels ‘dies de nodes’ (28 i 29 de Maig 2011) que organitza ‘Nodes de Gràcia’, em pregunto quins són els ‘nodes’ dins el propi espai d’Experimentem amb l’ART.

NODE: A point at which lines or pathways intersect or branch; a central or connecting point.

Com reconèixer aquest espai i els cossos que l’habiten? Qui i què hi ha darrera les portes dels estudis de l’EART? Pressuposo que hi ha una interacció possible amb tots aquests artistes desconeguts (per a mi) que ara habiten espais per a descobrir. Com crear aquestes ‘interseccions’ de les que ens parla la deficinió?

Parteixo dels noms i els emails dels artistes que m’han arribat a través dels correus que ens envien en comú. Diria que hi ha uns 14 estudis amb artistes de video, instalació, dansa, performance, pintura, text, fotografia, audiovisuals…

Com podria crear la interacció? Començo a pensar en el concepte de TEMPS, i com, si anés porta per porta dels estudis d’alguna manera invadiria el seu ‘espai de treball’ fent perdre el temps. I si pogués enlloc de fer PERDRE el temps, REGALAR-LO?

Sorgeix la idea de REGALAR EL MEU TEMPS als artistes del espai EART. Un val de dues hores. Hi ha unes condicions de la ‘oferta’ que s’han de respectar, aixi com un temps limitat de validesa per a bescanviar el VAL. Es preten crear aquesta interacció d’una durada de 120 minuts on el contingut serà acordat en una sessió prèvia o per email, per tal d’establir els criteris de la trobada. Jo els informaré de les meves habilitats, per a que puguin trobar el màxim rendiment al meu temps regalat. A canvi es demanarà que sigui possible documentar la trobada i s’acordarà en comú quin format o suport podrà tenir aquest material de documentació. El resultat pot ser en qualsevol suport (video, audio, fotografia, objectes, obra plàstica, acció…).
Si es donés el cas, i només després d’haver estat aprovat per cada artista participant, el ‘material’ resultant de la trobada podrà ser exhibit a ‘dies de nodes’, durant les portes obertes del espai EART (dissabte 28 de Maig de 17h a 21h).

Amb molts d’ells (la majoria) si bescanvien el seu val, serà el primer cop que ens coneixem en persona. Aviam que passa….

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Proyecto ‘VALE POR DOS HORAS’

  1. aimar says:

    mola!! 😉

Comments are closed.