Paisatge de Tardor. Aquest dissabte 12 a les 12 a Raravis

Amb Cristina Núñez, Isabel López y Ariadna Rodríguez

El quart i darrer paisatge de l’any serà el 12 de novembre a les 12h.

Ja sabeu que l’entrada és gratuïta però que cal confirmar l’assistència.

I després vermutillo…

Us hi esperem!

Reserves:

oficinararavis@gmail.com
t. 931652101

Construcció d’un paisatge és un projecte que parteix de la sessió ininterrompuda de 7 hores que Andrés va fer al Local com a punt final del procés de Camino- Michi començat el 2010.

La seva manera de “estar”, el seu “comoditat”, la seva tranquilitat, el funcionament de canviar elements de lloc, de posar cançons de vegades arbitràriament des d’un ordinador, les intervencions voluntàries d’algun convidat etc …, conformaven una situació molt allunyada de qualsevol jam-session.

Volem proposar una cosa semblant a creadors emergents que participen habitualment dels entrenaments que ofereix la companyia. Unes sessions anomenades “paisatges”. Una sessió cada estació.

Paisatge d’hivern, paisatge de primavera, paisatge d’estiu, paisatge de tardor

En cada sessió intervindran 2 o 3 artistes emergents i Andrés i / o Rosa podran entrar i sortir, o posar música o donar suport des de l’exterior les diferents situacions que es plantegen.

Durant el matí, un parell d’hores abans, hi haurà un petit trobada per definir unes mínimes pautes. El treball es basarà en l’estació que correspongui.

Ens agradaria que el treball que desenvolupem en els entrenaments no es quedi aquí, poder avançar una mica més i desenvolupar el llenguatge creatiu amb les persones que assisteixen proposant aquest tipus d’experiències.

Hem escollit 4 dissabtes al migdia,  després oferirem un petit aperitiu i esperem poder xerrar sobre els fets d’una manera molt distesa.

Una trobada per a habitar un espai, una situació, vestir, ordenar, observar, allunyar-se, endinsar-se, passejar, passejar …..

+ INFO i videos dels altres paisatges aquí

ON:
EL LOCAL DE RARAVIS
Carrer de la Riera d’Horta 38, 1ª
08027 Barcelona

Per a buscar-ho al google maps, s’ha de posar ‘RARAVIS danza’ directament per evitar confusions amb un altre carrer Riera d’Horta. Cliqueu aqui per veure google maps directament.

METRO:
L1 FABRA I PUIG
L5 MARAGALL / VIRREI AMAT
L4 MARAGALL

RODALIES: SANT ANDREU ARENAL R3 y R4

AUTOBÚS:
LÍNEAS 11,34,74,122 PARADA ESCOCIA-SANTAPAU
LÍNEA 26 PARADA RIERA D’HORTA- VÈLIA

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.