Performance AriadnaMultiusos – 17 Diciembre. Christmas Party!

“Mamá yo quiero” – AriadnaMultiusos Christmas Party

NauEstruch es converteix per una nit en la ‘sala de festes’ ideal per presentar en exclusiva l’espot nadalenc de l’AriadnaMultiusos en un esdeveniment molt especial, únic i de color de rosa.

“Una nit per jugar, gaudir i reinventar la realitat a través de l’AriadnaMultiusos, la nina performàtica”


L’AriadnaMultiusos es vesteix de gala i prepara una “festa de Nadal” sorprenent i molt poc convencional. Per començar, tots els assistents són nomenats oficialment ‘Ambaixadors de l’AriadnaMultiusos’, amb carnet de membre oficial i regal de benvinguda. Un títol que només serà otorgat en aquest esdeveniment únic.

Després, sopar-experiència rosa en dues modalitats diferents (per a totes les butxaques), el·laborat in situ a la cuina portàtil “Leonardo’s kitchen” de LIKENStudio per l’equip de chefs  nyamnyam.


– Concert ‘à la carte’ que us permetrà gaudir del so del violí en directe!

– Instalació interactiva ‘Pink-pong’ per jugar, tocar i viure d’aprop l’univers de la multiusos. Inclou la zona ‘¡Sweet Pink dulces sin fin!’. S’hi realitzarà visites guiades a càrrec de Les Salonnières.

Zona de cocktails al ‘Pink Paradise Bar’, amb l’explicació i l’elaboració dels millors pink cocktails de la mà de l’artista performàtica Anne Lise Le Gac, alias Rosa Cocktail.
I a més, exposició i venta de peces “Oh! Where’s Alice” d’Andrea Vicente, sons extraterrestres amb Pulmón beatbox Party Rosa amb DJ Pinky, per arribar a….

¡¡La presentació de l’anunci de Nadal de l’AriadnaMultiusos!!

En una nit que, segons la organització, amaga moltes sorpreses més (poció màgica inclosa….) i que només els assistents del dia 17 podran descobrir.

Per temes logístics, has de reservar i comprar la teva entrada a ariadnamultiusos@gmail.com o trucant directament a AriadnaMultiusos Inc. al 669 296 023.


info detallada sobre les dos modalitats de sopar i l’Ariadna Multiusos a ariadnamultiusos.tumblr.com i facebook.com/ariadnamultiusos

¡No te arrepentirás! palabra de muñeca…

QUÈ: Sopar-festa de Nadal AriadnaMultiusos
HORA: 21h
ON: L’Estruch. San Isidre, 140. Sabadell – link localització
PREU: Entrada ‘InBox Dinner’ (sopar picnic) – 10 euros
Entrada ‘Hottt Meal Experience’ (sopar 5 plats) – 25 euros
PERQUÈ: Porque tu lo vales!


+ info sobre projecte:

AriadnaMultiusos, la nina performàtica.

AriadnaMultiusos, la nina performàtica, és el projecte d’investigació sobre la multi-, pluri-, inter-, meta- disciplinarietat, de l’artista Ariadna Rodríguez Cima (Barcelona, 1980). Professional de la Música, la Dansa, el Performance Art (Arts visuals) i la Televisió, l’Ariadna analitza cadascuna de les seves disciplines i reflexiona sobre com integrar-les en un únic àmbit de creació, en una societat creada encara des d’una visió vertical i fragmentada del fet artístic.

AriadnaMultiusos, la nina performàtica, és la suma de totes aquestes identitats, la suma de totes les disciplines, una recreació de la seva pròpia multi-realitat, el producte i resultat de la reflexió sobre la transversalitat de la multidisciplinarietat. Una nina amb els efectes i defectes que cadascuna de les disciplines i treballs que practica l’artista ha creat al seu cos, tant a nivell físic com neurològic.

El projecte que està desenvolupant en residència a NauEstruch, consta de diverses fases que expliquen tot el procés de recerca, reflexió i creació de l’AriadnaMultiusos. Desde el mes d’Octubre del 2011, s’ha realitzat una exposició del ‘work in progress’ en forma de I D I; (Fase I). Una performance multidisciplinar i interactiva en la que es va presentar la primera versió virtual de la nina i es va enrregistrar l’espot de nadal amb els assistents (Fase II). Ara, el pròxim 17 de Desembre, arriba ‘Mama yo quiero-Christmas Party’ (Fase III), l’esdeveniment artístic per presentar l’espot nadalenc i nombrar oficialment els embaixadors de l’AriadnaMultiusos. La quadratura del cercle (Fase IV), el 7 de Març de 2012 a la Galeria Fidel Balaguer, amb l’exposició de la primera sèrie numerada i limitada de la nina, que anirà acompanyada d’un val per a una experiència performàtica multidisciplinar a triar entre el menú del que pot oferir l’Ariadna Multiusos; a més la nina serà customitzada en funció de l’experiència viscuda amb el seu comprador/a.

Agraïments: LIKENStudio, Marga Socias, Iñaki Àlvarez, Miquel Àlvarez, Anne Lise Le Gac, Esther g. Mecías, Meritxell Romanos, Dani Lleonart, Andrea Vicente, Oscar Abril Ascaso, Carles Castellví i tot l’equip de L’Estruch.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.