Creació terrassenca en estat pur al Teatre Alegria

Aquest diumenge 21 d’octubre arriba a Terrassa El secret de la partició, una producció de la Companyia Malatesta. Tres treballadores d’un circ, l’ajudant de mag, la contorsionista i la dona del llançador de ganivets són les protagonistes d’un espectacle fresc i dinàmic esquitxat d’humor negre amb uns personatges, que davant l’adversitat, mai no perden l’ànim de salvar la pell, la cara i els ossos.

El proper diumenge el Teatre Alegria de Terrassa acollirà la companyia Malatesta amb El secret de la partició, una comèdia amb tocs d’humor negre sobre tres treballadores de circ.

Data: Diumenge 21 d’octubre

Hora: 18h

Preu: 10€

Espai: Teatre Alegria

Durada: 1h 10’

Aquestes tres dones (dues i mitja, per ser exactes),  estiuegen en un hotel de la costa. Això no tindria res d’estrany si no fos perquè hi estiuegen en ple hivern. Unes vacances pagades que les desconcerten.

Aquest és un espectacle entre còmic i esperpèntic, on les protagonistes, han de tirar endavant inesperadament soles. Parteixen de l’imaginari del circ per parlar de la capacitat d’aguantar, de com neguem molts cops la realitat, de les xarxes que ens teixim que eviten que caiguem però que també ens deixen lligats.

La companyia terrassenca Malatesta ens presenta aquesta creació multidisciplinària de Teresa Sánchez Roca i direcció de Jordi Palet en la qual participen els Tub d’assaig 7.70 i que compta amb la música original de Gran Teatro Amaro.

Més informació a: http://www.caet.cat/programacio-setembre12-gener13/teatre-alegria/item/131-el-secret-de-la-partici.html

This entry was posted in Programació by Festival TNT / CAET - Centre d'arts Escénicas de Terrassa. Bookmark the permalink.

About Festival TNT / CAET - Centre d'arts Escénicas de Terrassa

El Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) és un dels tres centres territorials de creació, producció i difusió d’arts escèniques de Catalunya, juntament amb el de Reus i el de Salt-Girona. Creat l’any 2006, i sota la direcció del terrassenc Pep Pla, el CAET aposta pel suport a la creació d’autors contemporanis i a les noves tendències. I ho fa de la mà del teixit social i cultural de Terrassa, amb una llarga tradició escènica. Amb un diàleg íntim i còmplice amb els creadors, és una factoria de l’escena del futur, un laboratori de provatures, un caldo de cultiu on hi passen coses. És per això que impulsa projectes de recerca amb el seu projecte “Germen” i l’estrena d’espectacles de noves tendències amb el projecte de residències que anomena“Fàbrica”. Amb la voluntat de fidelitzar i augmentar els públics de la temporada teatral, el CAET fa un intens treball amb els barris, persones amb discapacitats, col•lectius de nouvinguts, el públic jove i les escoles. Des de la programació de risc més “tenetera” al Festival TNT – Terrassa noves Tendències – que s’ha guanyat un espai en el mapa dels grans festivals del país, Terrassa té un lloc destacat a l’escena catalana com a referent de noves tendències i multidisciplinarietat. El Festival TNT és un festival dedicat a les noves tendències en les arts escèniques, que recolza i presenta espectacles de nova creació i llenguatges molt diversos. Des del 2010 combina les arts del moviment amb les multidisciplinàries, amb una clara vocació d’arribar a tots els públics. TNT| Terrassa Noves Tendències està organitzar pel CAET-Centre d’arts escèniques de Terrassa i rep el suport de l’Ajuntament de Terrassa, la Generalitat de Catalunya i de l’INAEM (Secretaría de Estado de Cultura).