L’Actor Còmic. Curs Intensiu de Teatre.

) 23 i 24 DE NOVEMBRE. 10H A 17H

Curs de teatre per explorar els principis de la comicitat física. Durant el curs treballarem diferents aspectes com l’estat energètic de l’actor, el tempo (el revers, la reacció amb retard, els accidents) i el ritme (ritme extern i ritme intern).

A través d’improvisacions i exercicis de moviment, cada participant descobrirà el seu potencial còmic i entendrà les dinàmiques bàsiques necessàries per a què un actor pugui fer riure al públic.

El curs va dirigit actors, directors i creadors amb formació i/o experiència teatral.

PROFESSOR

El professor dels cursos és el Roger Ribó, cofundador del )e( espai en construcció, professor associat a la London International School of Performing Arts (LISPA) i professor invitat de la Performers House de Dinamarca. També és actor associat de la companyia de teatre You Need Me amb la qual ha estat nominat a diversos premis, ha fet gires pel Regne Unit i temporades a Londres. Per a més informació sobre la seva experiència teatral www.rogerribo.com

LLOC

Els cursos es faran a l’espai BADABADOC que està situat al C/Quevedo núm. 36 baixos del barri de Gràcia, Barcelona. El metro més proper és Joanic (línia groga), Diagonal (línia verda) i Verdaguer (línia groga i blava).

PREUS I DESCOMPTES

El preu del curs és de 100 euros.

Si t’apuntes a dos o més cursos de l’Espai en Construcció (regulars i/o intensius) tindràs un 10% de descompte.

INSCRIPCIONS

Per tal d’apuntar-te als cursos cal que envïis un email a info@espaienconstruccio.com amb el teu CV (amb foto de carnet) i especificant clarament quins cursos vols fer.

Moltes gràcies pel teu interès!

Per més informació sobre l’Espai en Construcció pots visitar el nostre web:

www.espaienconstruccio.com

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.