REST-IDUAL performance art

Restes, residus, expulsions, desfets, descartats, abandonats, separats, apartats, rebutjats, objectes, matèria, trossos, cossos, parts, el jo. La dualitat de l’acció de primer posseir un què per després despendre’s del mateix, primer atracció per esdevenir rebuig, fins i tot el propi cos i el propi jo, la transfiguració i transmutació, l’autoflagelació corporal, el llast de llot que anem arrossegant al llarg de la nostra existència, aquesta dualitat emocional ens forma, creixem i ens personalitza, ens identifica, ens classifica, ens ven, posseeix i rebutja. Qui és el què?

rest-idual performance art
 Restes, residus, expulsions, desfets, descartats, abandonats, separats, apartats, rebutjats, objectes, matèria, trossos, cossos, parts, el jo.
 La dualitat de l’acció de primer posseir un què per després despendre’s del mateix, primer atracció per esdevenir rebuig, fins i tot el propi cos i el propi jo, la transfiguració i transmutació, l’autoflagelació corporal, el llast de llot que anem arrossegant al llarg de la nostra existència, aquesta dualitat emocional ens forma, creixem i ens personalitza, ens identifica, ens classifica, ens ven, posseeix i rebutja. Qui és el què?
Dissabte 17 d’Octubre
II Jornada Ciència i Art: Sostenibilitat.
Biblioteca Central
Passeig de les Lletres 1, Terrassa

 

Esta entrada fue publicada en art d'acció, arte de acción, ciència i art, II Jornada Ciència i Art, performance art, Terrassa y etiquetada , , , , , . Guarda el enlace permanente.