Hacer historia(s) semana 1


Hola gente maja!  Arrancamos por fin !
D’ aquí res començarà a succeir el que tant temps portem imaginant i projectant. Ja ha agafat forma i està en un cartell-agenda que en aquests moments s’està repartint per tota la ciutat, intentant que arribi al major numero de persones interessades (amb això ens heu d’ajudar a compartint-ho ! ) i així dur a terme el moment pel qual es fa tot … la trobada amb el públic. En aquests dies tan intensos i esgotadors per tot el que estem vivint no podem deixar de trobar-nos en els teatres, a les sales de concerts, en els bars, i en les nostres cites amb el que ens fa moure el cos, el pensament i el cor. Per això us volem convidar a donar-li un pistoletazo de salida i a celebrar que arrenca Hacer Historia(s) .
La primera semana  viene fuerte,  empezamos el martes con un PRE_ ciclo en La Filmoteca . Una proyección de La dansese + pequeña presentación del ciclo agasajada por La Monroe.
El viernes aterrizamos en Blueproject Foundation de la mano de Isabel de Naverán y Vincent Dunoyer, será una noche de OPENING_ ciclo y de muchos reencuentros; y el fin de semana nos dejamos deslizar y acoger por el Mercat de las Flors donde se presentará el último trabajo de Ola Maciejewska y las actividades paralelas que convivirán alrededor de esta presentación . Toda la info dejandote caer

AQUÍ Pots descarregar-te el cartell_agenda perquè ho pengis a la nevera com més aviat millor!

** NOVETAT **
…i com la nostra seu actual ens queda una mica descentralitzada comptem amb Bajo Fondo Club, on acabarem ballant tots els divendres i dissabtes del mes després de les performances

Envoltura, historia y síncope I Isabel de Naverán

Una conferència formada de dues parts, en la primera ens mostrarà el recorregut d’una sèrie de treballs que ha estudiat, l’han acompanyat i als quals ha volgut donar resposta. A la segona es centrarà sobre la seva investigació actual, un recorregut delirant realitzat a cegues i guiada pel tacte de les imatges.+ info

DVD DVD I Vincent Dunoyer

Presentem l’últim treball d’aquest artista independent establert a Brussel·les que des de fa mes d’una dècada està interessat en els processos de transmissió i cos com a arxiu.

DVD DVD explica la història d’un ballarí (Dunoyer Vincent Danseur) en un format de muntatge de records personals i professionals que es tradueix com una sinopsi de ficció.
+ info

Bombyx Mori I Ola  Maciejewska

Convidem de nou a la creadora Ola  Maciejewska amb el seu segon treball amb el que  travessa l’univers d’una de les coreògrafes més importants del segle passat, Loïe Fuller, que va destacar en concentrar-se en els efectes visuals. Aquesta peça parla del moviment com a resultat de les interaccions entre el cos i les coses (llums, materials, so). Explora a través de tres ballarins en escena els límits i capacitats entre el cos i l’objecte en acció.

+ info

Festa d´inaguració Hacer Historia(s)

Tenim un pla de diumenge !
A l’hora del vermut ens trobarem amb Ola Maciejewska i els components de la seva companyia per compartir una xerrada informal conduïda per Roberto Fratini sobre el seu nou treball BombixMori, mes tard i amb banda sonora ambiental seguirem vermutejant i esperant la PAELLA cuinada per la Soleá, i per qui vulgui quedar-se al cafè i la sobretaula seguirem ballant i xarrant en el Hall del Mercat que transformarem per a l’ocasió en una sala d’estar molt Poderosa que ens acollirà fins a l’hora de la performance.

Performance Bombix Mori /  >>> ATENCIÓN : regalamos 10 entradas para la pieza a las primeras 10 reservas de PAELLA >>>