NUEVA ASOCIACION DE ESCÉNICAS EN LA COMUNITAT VALENCIANA

Un grup de creadors, creadores i companyies de teatre portem mesos formant una nou col·lectiu d’arts escèniques. I ara… ha arribat el moment de donar-nos a conéixer.

DIMECRES 26 DE FEBRER A LES 11HORES AL ESPACIO INESTABLE.

A més de la presentació, es podran veure un parell de fragments de les obres de Maquinant Teatre (La fragilidad del Eros) i la nova creació de A Tiro Hecho (Donde las papas queman).

Els nostres objectius principals són: la visibilitat del nostre treball; la creació d’una xarxa solidària entre els membres del col·lectiu; la creació conjunta de públic; la formació continuada i l’intercanvi generacional; l’elaboració i publicació d’estudis de la nostra realitat dins de les Arts Escèniques i la Societat; la defensa de la nostra representativitat als espais de decisió referits a les Arts Escèniques valencianes; i la nostra contribució – junt a d’altres col·lectius, associacions i administracions públiques – a la construcció d’una política cultural diversa i de qualitat, consensuada amb tots els agents.

Tot això i seguir fent bones propostes escèniques, és clar.

De moment, som 35 companyies i creadors/creadores, però aviat serem molts més…

A cero metros Lara Sanchis), A Tiro Hecho, Cía. Begoña Tena, Bramant Teatre, Canallaco Teatre, Cia. Carme Teatre, el pont flotant, Dársena Producciones, Cía. Eva Zapico, Fil d’arena, Francachela Teatro Compañia, Gerardo Esteve, La Imposible Cía, La Intensa Producciones, MaQuinant Teatre, Cía. Maribel Bravo, La Follia, La Lola Boreal, La Panda de Yolanda, La Perrica de Jerez, La Siamesa, Losquequedan, LUPA TEATRE, Patricia Pardo, Pérez&Disla, Perros Daneses, Cía. Pildorita Piltri Cora Mateu), Lúcid Teatrencompanyia (Xavier Puchades), Cía. T Teatro Circulo, Cía. Teatro De Lo Inestable, Teatres de la llum, Compañía Teatro Implacable, Tributeatro, Unió Temporal d’Actors i Veus (Autors Valencians de Teatre).

Ací la nostra web en construcció:
http://comiteesceniques.org/

https://www.facebook.com/events/229409427252060/?ref_newsfeed_story_type=regular

Acerca de losquequedan

LOSQUEQUEDAN lo forman Vicente Arlandis y Sandra Gómez.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.