performance art a les Capelles del Convent de Barcelona amb Ananda Santos · Alicia Soler i Marta Vusquets //

performance art a les Capelles del Convent de Barcelona amb Ananda Santos · Alicia Soler i Marta Vusquets //
22cubic és una residència artística enfocada en l’art de la performance, l’art d’acció i de la inacció situada des del 2024 a les Capelles del Convent de Sant Agustí de Barcelona.
Amb una dècada de trajectòria, 22cubic ofereix a artistes l’espai, el temps, els recursos, les complicitats i l’acompanyament necessaris per dur a la realitat els seus imaginaris.
Inauguració de 22cubic residència artística amb dues obres de performance de lis artistes Ananda Santos · Alicia Soler i Marta Vusquets, seleccionadis per crear una obra d’art d’acció, d’inacció o de performance site-specific a les Capelles del Convent de Sant Agustí de Barcelona.
__horari
25 // 06 // 2024
19H
__entrada
LLIURE I GRATUÏTA
__lloc
LES CAPELLES DEL CONVENT
P. de l’Acadèmia 3, Barcelona
__artistes
ANANDA SANTOS · ALICIA SOLER

(ellxs)
AMOR, HÁBLAME DEL OLVIDO
d’on brollà la sang /
macera la ferida /
un silenci estrepitós /
dolç temps mort /
el cant del xot //

Ananda Santos • Alicia Soler //

MARTA VUSQUETS

(Catalunya)
(ella)
CONSAGRACIÓ(NS)
Consagrar-se com a forma d’abandonar la interrogació, de lliurar-se a tot allò que desconeixem, confiar que habitarà la veritat als nostres cors.
Practicar l’acceptació més enllà de marcs de submissió i opressió, acceptació des del posicionament que sempre hi ha oportunitats per a la connexió (amb nosaltres mateixes/is amb les/lis altres, amb l’entorn), per dinamitar tota autoritat (i les opressions que comporta) i sobretot: per percebre la bellesa, per gaudir(-nos).
Aquesta és una invitació a abraçar pràctiques vitals des de l’experimentació i l’alegria que al misteri no se’l coneix, però se li accedeix i se’l pre/sent.
Tot el sagrat és misteri.

Marta Vusquets //

__col·laboren
CC CONVENT DE SANT AGUSTÍ
OTOXO PRODUCTIONS
més info:

performance art a Les Capelles del Convent amb Ananda Santos · Alicia Soler i Marta Vusquets //


*espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda* l’entrada és a peu de carrer, l’espai consta de dos pisos amb ascensor i bany adaptat al pis inferior.

esp_________________________________________

performance art en las Capillas del Convento de Barcelona con Ananda Santos · Alicia Soler y Marta Vusquets //
22cubic es una residencia artística enfocada en el arte de la performance, el arte de acción y de la inacción situada desde 2024 en las Capillas del Convent de Sant Agustí de Barcelona.
Con una década de trayectoria, 22cubic ofrece a artistas el espacio, el tiempo, los recursos, las complicidades y el acompañamiento necesarios para llevar a la realidad sus imaginarios.
Inauguración de 22cubic residencia artística con dos obras de performance de les artistas Ananda Santos · Alicia Soler y Marta Vusquets, seleccionades para crear una obra de arte de acción, de inacción o de performance site-specific en las Capillas del Convento de Sant Agustí de Barcelona.
__horario
25 // 06 // 2024
19H
__entrada
LIBRE Y GRATUITA
__lugar
LAS CAPILLAS DEL CONVENTO
P. de l’Acadèmia 3, Barcelona
__artistas
ANANDA SANTOS · ALICIA SOLER

(ellxs)
AMOR, HÁBLAME DEL OLVIDO
d’on brollà la sang /
macera la ferida /
un silenci estrepitós /
dolç temps mort /
el cant del xot //

Ananda Santos • Alicia Soler //

MARTA VUSQUETS

(Cataluña)
(ella)
CONSAGRACION(ES)
Consagrarse como forma de abandonar la interrogación, de entregarse a todo aquello que desconocemos, confiar en que habitará la verdad en nuestros corazones.
Practicar la aceptación más allá de marcos de sumisión y opresión, aceptación desde el posicionamiento de que siempre hay oportunidades para la conexión (con nosotra/es misma/es, con la/es otra/es, con el entorno), para dinamitar toda autoridad (y las opresiones que acarrea) y sobre todo: para percibir la belleza, para disfrutar(nos).
Esta es una invitación a abrazar prácticas vitales desde la experimentación y la alegría de que al misterio no se le conoce, pero se le accede y se le pre/siente.
Todo lo sagrado es misterio.

Marta Vusquets //

__colaboran
CC CONVENT DE SANT AGUSTÍ
OTOXO PRODUCTIONS
más información http://www.materic.org/es/performance-art-en-las-capillas-del-convento-con-ananda-santos-%c2%b7-alicia-soler-y-marta-vusquets/
*espacio accesible para personas con movilidad reducida* la entrada es a pie de calle, el espacio consta de dos pisos con ascensor y baño adaptado en el piso inferior.

Esta entrada fue publicada en Activitats y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.