— MuroTRON

Això al poble no li agradarà

Això al poble no li agradarà. Festival d’arts vives a comarques gironines | De l’1 al 4 de juny a Olot · Mieres · Porqueres · Banyoles · Girona · Celrà · Lloret de Mar · La Jonquera · Figueres

Això al poble no li agradarà, vol convertir-se en un punt de trobada entre públics i creació contemporània. Un espai capaç de generar noves formes de relació entre els espectadors i espectadores i aquelles pràctiques artístiques contemporànies que dialoguen amb el context. El festival proposa un desplaçament del pol cultural, un exercici de reterritorialització que posa en valor la creació híbrida connectant artistes, espais i públics.

En la conceptualització i organització del festival Això al poble no li agradarà hi participen un total de 14 agents artístics i equipaments de titularitat pública de les comarques gironines: Monte Isla (Sils), Artistas Salchichas (Olot), Nyamnyam (Mieres), L’Animal a l’Esquena (Celrà), els equips d’Arts Escèniques de Celrà, Lloret, Banyoles, La Jonquera, Olot, Figueres, Porqueres i Girona, el Bòlit Centre d’Art Contemporani (Girona) i El Canal – Centre d’Arts Escèniques (Salt). El festival s’obre així a tot el territori i possibilita i desitja la incorporació de nous agents de cara a futures edicions.

Més informació: Això al poble no li agradarà