Arrenca #NovesEscenesNovesMirades

3, 2, 1…El compte enrere s’acaba i per fi començem la 2a edició de #NovesEscenesNovesMirades amb Mi gran obra(un proyecto ambicioso) de David Espinosa i Bestiari de CaboSanRoque.

Segueix-nos a @novesescenes i a #NovesEscenesNovesMirades

MI GRAN OBRA, de David Espinosa. Dijous 7 de febrer, 19:30h

Mi gran obra és una utopia: un espectacle de gran format que no escatima en despeses, amb material i equip artístic il·limitat. Amb un petit matís: l’escala no és 1:1.Aquesta peça qüestiona el valor dels grans projectes, d’aquelles creacions artístiques que treballen amb elevats pressupostos i el veritable valor cultural dels quals és difícilment demostrable, obres faraòniques i efectistes però poc honestes, carregades d’ornaments però buides de contingut. En un context de venda d’una obra arquitectònica els espectadors seran els clients que es reuniran amb l’arquitectecreador per tal de discutir l’evolució del producte, el procés de construcció, i xocaran amb les paradoxes polítiques, econòmiques i culturals que s’amaguen en la finalitat d’aquest mateix procés.

Mi gran obra és el que jo faria si tingués un pressupost il·limitat, el teatre més gran del planeta, 300 actors a escena, una orquestra militar, una banda de rock, animals, cotxes i un helicòpter.

BESTIARI, de CaboSanRoque. Dijous 7 de febrer, 20:30h

Bestiari craniobert2compr

Bestiari neix de la frustració de CaboSanRoque per l’aplaçament continu d’un somni que fa anys que cueja: un concert amb una orquestra d’animals reals: gossos, gats, lloros i monos gemegant i tocant el piano com Thelonius Monk o Cecil Taylor.

Cansats de desesperar, CaboSanRoque decideixen construir la seva pròpia orquestra d’animals mecànics amb aptituds musicals, que surten de la recuperació i ensamblatge d’objectes quotidians com màquines d’escriure, motors d’impressora o planxes. Bestiari és doncs, la interpretació escènica lliure que CaboSanRoque ha fet a partir de textos de bestiaris de diferents èpoques i cultures, utilitzant el concepte d’ocultació/revelació propi del cristianisme primitiu.

 + INFO A http://bit.ly/YbUfRx

Esta entrada fue publicada en Edició 2013. Guarda el enlace permanente.